Ai nevoie de o mașină nouă? Cumpără un vehicul second hand cu garanție de la AutoGeist

Într-o lume atât de agitată cum este cea din prezent, mașinile joacă un rol esențial pentru mobilitate. Problema lor este ca odată cu trecerea timpului, uneori, se deteriorează iremediabil. În plus, au și un preț considerabil atunci când sunt cumpărate noi și se devalorizează rapid încât mulți conducători auto evită varianta de a cumpăra direct de la producător sau din showroomurile acestuia. În acest sens, AutoGeist vine în ajutorul persoanelor interesate de mașini la mâna a doua cu diferite oferte de masini la preturi accesibile.

Mașini second hand evaluate corect

Chiar dacă este vorba despre mașini de vânzare la mâna a doua, AutoGeist oferă garanție pentru fiecare autoturism achizitionat. Cumpărarea unei mașini rulate poate sa fie convenabilă și profitabilă pentru noul proprietar. Este important să fie ales un dealer de încredere pentru a elimina riscul ca automobilul să aibă vicii ascunse.

În plus,  nu mai există riscul ca mașina să aibă kilometri modificați sau să fi trecut prin accidente înainte de a fi vândută. Chiar dacă sunt numeroase aplicații online care oferă informații despre mașinile înregistrate în sistemul RAR sau în alte baze de date internaționale, în realitate multe astfel de date pot fi eronate sau pot lipsi complet. Lucrând cu o firmă specializată, va fi mai ușor pentru viitorii proprietari să aibă încredere.

Mașini cu garanție

Garanția reprezintă o condiție de bază la cumpărarea unei mașini chiar și la mâna a doua. Dealerul își asumă astfel responsabilitatea pentru calitatea vehiculului vândut. În plus, asigură cumpărătorul că va acoperi costurile cu reparația sau înlocuirea anumitor componente ale mașinii pentru o anumită perioadă de timp. Garanția se poate extinde și pe un anumit număr de kilometri în cazul în care apar probleme.

Astfel, cumpărătorul se va asigura că primește o mașină fiabilă, pe care să o folosească cu încredere zi de zi. La AutoGeist.ro mașinile au ITP-ul la zi, nu au trecut prin accidente, au toate actele în regulă și rulajul este real. În plus, toate dotările semnalate în descrieri și toate facilitățile incluse sunt funcționale și nu au nicio problemă tehnică.

Înainte ca mașinile să fie comercializate, acestea sunt verificate cu atenție de specialiști în domeniu. În cazul unor eventuale probleme, sunt reparate și testate din nou pentru a nu exista defecțiuni. Practic, persoanele interesate să cumpere astfel de mașini se pot bucura de toate facilitățile unui vehicul nou, la un pret mult mai accesibil.

Alegând mașini la mâna a doua, proprietarii nu se mai confruntă cu devalorizarea din primii ani, care dă fiori tuturor șoferilor. Se spune că prețul unei mașini începe să scadă imediat ce a părăsit fabrica. Primii ani sunt cei mai costisitori în acest sens. Daca doresti sa eviti astfel de situatie, la AutoGeist poti gasi masina sh potrivita pentru tine si famila ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.