Cum achizitionezi calculatoare second-hand de calitate – IT-SH.ro

Achizitionarea unor calculatoare second-hand ofera clientilor un avantaj foarte important: pretul redus. Inainte de a fi comercializate, compania IT-SH verifica toate laptopurile si calculatoarele disponibile in ofertele lor. In acest fel, toate nevoile si asteptarile clientilor vor fi satisfacute. Avand in vedere situatia actuala, compania IT-SH isi desfasoara activitatea exclusiv online. Toate produsele lor pot fi achizitionate online, iar plata se va putea face prin card bancar, ramburs sau transfer bancar.

Care sunt cele mai vandute calculatoare second-hand?

In topul preferintelor clientilor se afla urmatoarele brand-uri de calculatoare: HP, Dell, Acer, Lenovo si IBM. Acestea au preturi reduse si chiar daca sunt la mana a doua, calitatea lor este una foarte buna. Toate caracteristicile tehnice pot fi analizate pe site-ul IT-SH.ro. In functie de buget, se poate opta atat pentru un calculator ieftin, cat si pentru unul mai scump si mult mai performant.

Calculatoare second-hand | calculatoare SH | IT-SH.ro

calculatoare second-hand

Calculatoare second-hand de calitate

La IT-SH exista calculatoare SH pentru toate buzunarele. Spre exemplu, calculatorul Lenovo ThinkCentre M57 Core2Duo E4400. Capacitatea RAM a acestui dispozitiv este de 1 GB si are o capacitate HDD de 80 GB. In limita stocului disponibil clientii pot opta si pentru upgrade-uri de hard disk sau pentru alte componente. De asemenea, la achizitionarea acestui calculator, IT-SH ofera bonus mouse/tastatura/cabluri.

Un alt model de calculator second-hand la un pret accesibil, de 219 RON este cel de la Dell Optiplex 755SFF Core2Duo E6550. Frecventa procesorului este de 2,33 Ghz. In ceea cea priveste memoria, aceasta este de 2 GB, iar capacitatea HDD este de 80 GB. La fel ca si la dispozitivul Lenovo descris anterior, IT-SH ofera bonus mouse/tastatura/cabluri.

Daca se doreste un model mai performant, se poate opta pentru un calculator Workstation Refurbished HP Z840 2 X Xeon E5-2678 V3, la pretul de 13.500 RON. Capacitatea RAM este de 128 GB, iar cea HDD este de 256GB SSD + 3 x 4TB HDD. Modelul placii video este Nvidia Quadro K4200.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.