Clinica Dental Crown Health – servicii stomatologice de excepție

Sănătatea orală ar trebui să ne preocupe pe toți în mare măsură deoarece în cazul neglijării acesteia, riscăm serioase probleme de sănătate prin pierderea dinților (probleme de masticație, digestie) și bineînțeles imaginea noastră în societate este afectată și încrederea în sine.

Uneori pierderea dinților poate fi cauzată și de bolile gingivale cum ar fi gingivita, o afecțiune care se manifestă prin inflamare gingiei care în cele din urmă se retrage lăsând loc bacteriilor să se dezvolte. Gingivita netratată la timp poate cauza parodontoza – un proces distructiv osos care duce la pierderea dinților.

Cu o intervenție corectă și în timp util din partea unui specialist în stomatologie, afecțiunile gingiei pot fi tratate, iar dinții afectați tratați și înlocuiți. Cea mai bună soluție în astfel de cazuri, și nu numai, o reprezintă implanturile dentare. După restabilirea stării de sănătate orale, se pot insera cu succes implanturile.

Implantul dentar este recomandat în toate situațiile în care unul sau mai mulți dinți naturali lipsesc, acesta preluându-i cu succes funcțiile și având o rezistență în timp foarte mare. Implantul dentar este de fapt o rădăcină artificială realizată din titan, pe care se fixează apoi lucrarea proteică.

Dacă ai nevoie de specialiști și de cea mai bună clinica stomatologica in sector 3, București, apelează la Dental Crown Health pentru a fi sigur că ai găsit cele mai bune prețuri pentru implanturi dentare în București.

În cadrul clinicii stomatologice beneficiezi de reduceri considerabile dacă optezi pentru un implant dentar, prețuri personalizate și chiar posibilitatea achitării în rate în cazul unor lucrări mai complexe și mai costisitoare.

Clinica oferă servicii stomatologice variate fiind dotată cu aparatură performantă își întâmpină pacienții într-o ambianță plăcută, de către medici specialiști în stomatologie.

Pe site-ul lor www.dentalcrownhealth.ro găsești lista completă a serviciilor oferite, precum și informații foarte utile și lista de prețuri completă. Sănătatea și zâmbetul tău contează, așa că nu mai amâna: fă-ți acum o programare și profită de ofertele lor la implanturile dentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.