Ceasul Samsung Galaxy

O capacitatea foarte bună a bateriei și urmărirea atentă a semnelor vitale ale corpului fac acest ceas că fie una dintre cele mai deosebite achiziții ale zilelor noastre”.

Ceasul Galaxy are toate proprietățile de care un cumpărător are nevoie, în același timp deținând cea mai bună cale de navigare a unui sistem special creat pentru așa ceva. Însă lucrul acesta nu înseamnă că vine fără erori de sistem: Bixby lasă loc de interpretare, Samsung Pay nu mai este la fel de folositor ca la început, iar ceasul vă conferă suficient de multe informații, însă nu vă spune ce anume să faceți cu el.

Noul smartwatch îi depășește cu mult modelele Gear Sport și Gear S3, în vreme ce numele prestabilit fusese, inițial, Gear S4, până ce Samsung a anunțat schimbarea de nume în Galaxy Watch. Aplicația companiei a modificat, de-asemenea, numele din Samsung Gear în Galaxy Wearable. Nu există niciun fel de proprietate revoluționară care să denote necesitatea schimbării brandului din Gear în Galaxy și ne așteptăm ca acestea să reprezinte doar eforturile companiei Samsung de a aduce mai multe dintre produsele lui în aria populară Galaxy.

Design Tradițional, Afișare Luminoasă

După cum era de-așteptat, nu s-au modificat multe în privința design-ului modelului S3. Samsung încă mai urmează design-ul tradițional al unui model deja cunoscut prezentând un cadran rotund pe al cărui design îl va combina cu un afișaj sportiv. Este de preferat acest design rotund în detrimentul modelului dreptunghiular de la Apple, deoarece va conferi un mijloc de camuflare mai simplu cu hainele purtate, nefăcându-i pe oameni să arate ca niște tocilari. Curelele se prind ușor de încheietură, minimizând spațiul dintre ceas și încheietură, în timp ce două butoane frumos colorate și alungite se află pe marginea dreaptă.

Sperăm ca Samsung să ne facă să înțelegem ceva din toată foiala asta. Este, într-adevăr, un model atractiv, însă, trecând cu vederea numerele și marcatorii, multe sunt de spus în această privință. Minimaliștii ar putea prefera modelul Apple Watch, Skagen Falster 2, sau chiar Gear Sport-ul lui Samsung.

Această proprietate a ceasului referitoare la design este marca lui de bază. Marginea dimprejurul ecranului se rotește și realizează un sunet asemănător unui click similar unei combinații de cifru al unui seif. Este ceea ce utilizezi pentru a naviga prin meniuri și aplicații, aceasta reprezentând, fără îndoială, cea mai bună metodă de a interacționa cu un ceas OS, permițându-ți să vezi în totalitate ecranul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.