Upgrade iOS 9

Majoritatea utilizatorilor au trecut la varianta îmbunătățită iOS 9, așa cum indică rapoartele.

O mare parte dintre deținătorii de dispozitive iOS au trecut la varianta îmbunătățită a sistemului de operare Apple pentru dispozitive mobile de telefonie lansat recent, iOS 9, conform unui nou raport de la o terță parte care susține adoptarea iOS 9 în proporție de 55 %.

Aceasta este o creștere ușoară de la 50 % rată de adopție de la Apple anunțată oficial luna anterioară, la mai puțin de o săptămână de la lansarea software-ului și 12 % rată de adopție văzută în primele 24 de ore de la lansare.

Conform evaluărilor și companiei de marketing Localytics, 47 % dintre utilizatori au achizionat noua variantă îmbunătățită OS în primele două săptămâni, și numai 8 % au trecut la iOS 9 în primele trei și patru săptămâni.

iOS 9 a avut mai mult de câteva erori la început, unele mai serioase ca altele, generând lucruri ca: ecrane blocate, probleme cu accesul la telefonul mobil, blocări ale sistemului de operare etc. Ulterior, Apple a lansat două variante minore, iOS 9.0.1 și iOS 9.0.2 pentru a rezolva aceste probleme, iar acum 69 % dintre utilizatorii de iOS 9 au trecut la o variantă îmbunătățită și mai stabilă.

În mod curent, 31 % dintre utilizatorii de iOS 9 rulează varianta 9.0 și 32 % varianta 9.0.1 și 37 % 9.0.2. Anumiți utilizatori nu adoptă o variantă îmbunătățită până la ocazia lansării următoarelor modele, se afirmă în raport. Dar acest lucru este pe cale să se întâmple, din moment ce iOS 9 este acum la a cincea testare beta cu dezvoltatorii săi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.