Unde vand iPhone sau Macbook

Ce faci daca te-ai plictisit de iPhone-ul sau Macbook-ul tau sau pur si simplu doresti sa iti achizitionezi alte modele, mai noi, mai ales ca tehnologia evolueaza extrem de rapid in zilele noastre ? Acum poti apela la serviciile celor de la CumparLaptop.com, pentru a putea vinde pe loc telefonul sau laptopul tau, fara sa fie nevoie sa adaugi vreun anunt si / sau sa astepti saptamani in sir pana la efectuarea unei tranzactii.

Partea cea mai buna sta in faptul ca plata se face pe loc, daca locuiesti in Bucuresti, sau daca alegi sa livrezi telefonul sau laptop-ul prin curier rapid, plata se face in maximum 48 de ore de la primire, prin transfer bancar.

Beneficiezi de evaluari corecte, indiferent de starea produsului tau Apple, dar trebuie sa mentionam ca nu se accepte iPhone-uri sau Macbook-uri defecte, codate sau blocate.

Conform informatiilor regasite pe site, se achizitioneaza doar iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s si iPhone 6s Plus, iar din gama Macbook, atat Pro, cat si Air, dar doar modele mai noi de 2010.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.