Uber a interzis armele

Uber tocmai a interzis armele.

În cadrul unei reevaluări, Uber tocmai a implementat o politică care interzice portul de arme de foc atât de către șoferi, cât și de către pasageri pe durata călătoriilor prestabilite prin intermediul aplicației americane Uber.

Uber amenință cu excluderea celor care încalcă noua regulă.

Aceasta este noua politică a celor de la Uber, prin intermediul primei pagini – Juridic:

„Dorim să ne asigurăm că orice persoană care utilizează platforma digitală Uber – dintre șoferi și pasageri – se simte în siguranță utilizând acest tip de serviciu pe durata unei călătorii prestabilite prin intermediul platformei Uber. În consecință, Uber și filialele interzic portul de arme de foc de orice tip în interiorul unui vehicul. Orice pasager sau șofer care se face vinovat de încălcarea acestei politici își poate pierde dreptul de a utiliza platforma Uber.”

Politica anterioară privind armele de foc a companiei Uber a fost aceasta: „Era necesar ca toți șoferii să respecte legislația locală, la nivel de stat și federală în ceea ce privește transportul de arme de foc în vehicule.”

Un reprezentant al companiei Uber a menționat că aceasta a modificat politica referitoare la portul de arme de foc în vehicule după ce a analizat feedback-urile primite de la șoferi și pasageri.

„Am adoptat această politică de a nu utiliza arme de foc în vehicule pentru a ne asigura că atât șoferii, cât și pasagerii se simt în siguranță și comfortabil pe durata utilizării platformei. Am implementat această politică după evaluarea politicilor actuale și revizuirea atentă a feedback-urilor recente primite atât de la șoferi, cât și de la partenerii șoferilor”, a afirmat Matt McKenna, reprezentantul companiei Uber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.