Tratamente ortodontice revolutionare si eficiente

Daca va confruntati cu dinti nealiniati, suprapusi sau inclinati, tratamentul ortodontic ramane cea mai buna modalitate de a imbunatati aspectul unui zambet si de a aborda problemele care pot afecta sanatatea orala generala. Tratamentele ortodontice permit obtinerea unor rezultate de durata prin aducerea dintilor intr-o pozitie optima. Stomatologii de la Plaza Dent, cabinet stomatologic in sector 6, impreuna cu ortodontii, au calificarea si experienta necesara de a oferi pacientilor tratamente ortodontice de calitate.

Modalitatile de a alinia dintii sunt atat de multe, incat este necesar ca pacientul sa cunoasca particularitatile si beneficiile fiecarui aparat dentar si apoi, impreuna cu specialistul, sa aleaga ceva potrivit nevoilor sale. Indreptarea dintilor poate avea loc cu doua tipuri de aparate dentare, cele traditionale si gutierele.

Chiar si aparatul dentar poate fi de mai multe tipuri, metalic, ceramic sau aparat dentar de safir. Spre deosebire de aparatul dentar metalic, cel ceramic si de safir, provoaca mai putina durere. Aceasta se intampla deoarece pe dinti este distribuita o forta mica si regulata, ceea ce reduce presiunea si frecarea. Mai mult, gratie designului lor revolutionar, acestea sunt foarte putin vizibile. Combinatia acestor doua avantaje conduce la cresterea confortului pentru pacient. In plus, durata tratamentului poate fi redusa daca totul evolueaza bine.

Tratamentul cu gutiere a revolutionat lumea ortodontiei intrucat duce la alinierea dintilor prin sisteme personalizate, trasparente si detasabile. Inlocuite la fiecare doua saptamani, gutierele permit o realiniere progresiva si o planificare precisa a tratamentului. Deoarece gutierele sunt detasabile, este mult mai usor pentru pacient sa respecte regulile corecte privind igiena orala in timpul tratamentului. Acest tip de tratament combina confortu si discretie, motiv pentru care este foarte popular la pacientii adulti.

PlazaDent.ro – tratament ortodontic

Pentru a avea parte de un tratament ortodontic care sa conincida cu asteptarile dumneavoastra, starea sanatatii orale si recomandarile specialistilor sunt esentiale. Acest lucru va permite sa luati o decizie in cunostinta de cauza daca doriti sa obtineti un zambet estetic dar si functional. Cititi mai multe accesand plazadent.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.