Translate.com

Translate.com lansează Platforma proprie de traduceri adresata business-urilor

Translate.com a Emerge Media, care a fost lansată acum câțiva ani, deține cel mai bun nume de domeniu posibil dacă vă încadrați în industria traducerilor. Deși până acum, serviciul furniza în cea mai mare parte un panou frontal – împuternicit parțial de Microsoft – cu instrumente de tradus pentru consumatori și nu avea drept scop activ aderarea la piața imensă de întreprinderi cu scop lucrativ.

Compania a lansat în prezent o platformă proprie pentru întreprinderi care reunește servicii de traduceri automate, traducători și editori pentru a furniza servicii de traduceri mai accesibile întreprinderilor.

Este dificil de a oferi traduceri rapide, ieftine și adecvate, dar directorul executiv Anthos Chrysanthou consideră că prin produsul său este capabil să îi depășească pe competitori prin utilizarea unei abordări hibride care include AI și traducători profesioniști în combinație cu un editor.

Dacă ați utilizat vreodată Google Translate, Translate.com sau orice alt serviciu similar, știți că serviciile de traduceri automate au avansat mult în ultimii an, dar încă se mai pot face îmbunătățiri.

Deci produsul Translate pentru întreprinderi utilizează algoritmi proprii pentru a crea prima – și brută – traducere. Apoi, textul este împărțit între un număr de traducători profesioniști care au fost toți desemnați de companie și aceștia verifică și editează serviciile de traduceri automate. Apoi, de asemenea, compania utilizează un al doilea grup de editori care verifică textul ca pe un tot unitar pentru a se asigura că nu există discrepanțe în text.

Prin acest proces, compania este capabilă să furnizeze o cifră de afaceri rapidă (de până la 10 ori mai rapid decât competitorii săi) și să taxeze doar 2 cenți pe cuvânt. Totuși, Chrysanthou dorește marca calității pentru serviciile sale.

În ceea ce privește punctul de vedere al consumatorului, Translate.com afirmă că deține aproximativ 300 de milioane de utilizatori și a generat 200 de milioane de servicii de traduceri automate până în prezent. Chrysanthous consideră că aceasta constituie o bază solidă care va permite dezvoltarea organică a afacerilor întreprinderilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.