Tractarile auto, un prieten pentru drum lung

Anul acesta am decis sa imi petrec vacanta in Romania. De multa vreme imi doream sa merg intr-un tur al tarii, iar anul acesta am si timpul necesar pentru a face acest lucru.

In afara cercetarilor necesare elaborarii rutei si pentru a face rezervarile hotelurilor unde urma sa ma cazez, am decis sa caut si numere de telefon pentru firme de tractari auto, deoarece masina mea este destul de veche si ar putea ceda oricand.

Deoarece nu am nici o asigurare care sa acopere eventualele costuri legate de transportul masinii si nu sunt nici membru al unui club auto de genul ”ACR”, am inceput sa caut cat mai multe contacte ale viitorului meu ”partener de drum lung”.

Una dintre principalele probleme pe care doream sa le evit in eventualitatea unui eveniment neplacut era blocarea drumului, deoarece amenzile sunt mari, iar bugetul limitat nu imi permitea cheltuieli suplimentare.

O firma de tractari auto asigura si un serviciu de asistenta rutiera.

Cu alte cuvinte, mecanicii de la tractări.ro  incearca in prima faza sa repare masina, iar daca acest lucru este imposibil o vor tracta pana la cel mai apropiat spatiu de depozitare.

Serviciile oferite de o firma din dimeniu sunt variate. Astfel, pot fi tractate autoturisme, se poate face transport utilaje, iar in cazul in care masina cedeaza in tara, angajatii companiei ne pot ajuta sa gasim cea mai convenabila varianta de cazare si sa ne transporte pana la hotel.

Masina poate fi reparata intr-un service autorizat din localitatea in care s-a stricat sau poate fi transportata pana in localitatea de resedinta.

Daca dorim sa reparam masina in orasul in care s-a defectat, firma de tractari auto ne va ajuta sa gasim cel mai potrivit service in functie de dorintele noastre si ne vor oferi ajutor pentru a identifica obiectivele turistice ce pot fi vizitate pana la terminarea reparatiei.

In cazul in care suntem in vacanta si nu dorim sa ne intrerupem calatoria, dispecerii firmei ne pot inchiria o masina cu care sa ne continuam traseul, iar masina reparata poate fi livrata oriunde in tara. Masina inchiriata va fi returnata cu ajutorul angajatilor care ne-au adus autoturismul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.