Tractari autoturisme si utilaje – simplu si rapid

Finalizarea lucrarilor dintr-o anumite zona reprezinta o mare problema pentru orice constructor datorita faptului ca trebuie sa elibereze perimetrul de utilajele folosite. Acestea au un tonaj foarte mare si sunt greu de mutat dintr-un loc in altul.

In plus, nu exista foarte multe firme de tractari pe piata care sa ofere astfel de servicii. Este nevoie de un echipament profesional pentru a face fata provocarilor si pentru a deplasa utilajele in conditii optime de siguranta.

Tractari si asistenta rutiera non-stop!

Interventiie se realizeaza in maxim 30 de minute ceea ce reprezinta un mare avantaj, mai ales pentru oamenii care nu au timp de pierdut asteptand firmele de tractari sa isi faca aparitia. Programul de lucru este Non Stop asa ca se pot efectua cereri indiferent de ora sau de vremea de afara.

De la bobcart, motostivuitor, pompa beton, tractor sau orice alt echipaj care are o greutate maxima de 7 tone, firma reuseste sa acopere cu usurinta intreaga zona a capitalei, imprejurimile, dar si Autostrada Bucuresti-Pitesti sau Autostrada Bucuresti – Constanta, acestea fiind, in continuu, intens circulate.

Calitatea si profesionalismul sunt atuuri de necontestat si transforma serviciile oferite intr-unele dintre cele mai bune de pe piata la ora actuala. In plus, preturile pornesc de la 100 lei/tona, iar timpul de interventie este unul foarte scurt.

Toate utilajele sunt transportate in conditii de maxima siguranta. Acestea sunt asigurate pe baza unei polite CASCO in limita a 25.000 Euro. Din pacate, accidente de tot felul se pot intampla pe sosele asa ca toti clientii trebuie sa aiba parte de un plus de confort atunci cand isi incredinteaza bunurile in mainile unei firme de tractari auto.

Sunt disponibile inclusiv servicii de asistenta rutiera, nu doar in capitala, ci si in tara, in orase precum Brasov sau Constanta care sunt frecventate , in permanenta, de catre turistii veniti in concedii alaturi de familie si prieteni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.