Top Aplicatii Android si iOS

Iata ca suntem in era in care fie ca vrem sau fie ca nu vrem, avem nevoie de telefoane mobile inteligente si mai mult decat atat, de aplicatii care sa ne ajute in diferitele noastre task-uri zilnice. Astfel, daca te consideri un adult responsabil, e cazul ca pe telefonul tau, indiferent ca ai pe acesta iOS sau Android, sa se afle anumite aplicatii. Noi o sa va prezentam un top al celor mai populare aplicatii in randul adultilor.

  1. Handy

In cazul in care ai nevoie de un mester in casa pentru ca tu nu ai ori indemanarea necesara ori timpul disponibil pentru a rezolva respectiva problema, poti sa gasesti un astfel de meserias cu ajutorul Handy. Desigur, la noi inca nu este destul de populara aceasta aplicatie, insa in timp, preconizam ca o sa ia avant chiar si in Romania.

  1. Level Money

Ai probleme cu banii si nu stii exact ce sa faci ca sa ajungi pe linia de plutire? Cel mai probabil ca nu stii sa iti gestionezi cum trebuie finantele. Level Money te organizeaza in acest sens, spunandu-ti exact cat ai voie sa cheltuiesti zilnic astfel incat sa poti sa iti platesti si darile si sa ai si ce manca in fiecare zi. Extrem de utila oricui!

  1. Allstate Digital Locker

In cazul in care lucrurile tale patesc ceva, te poti considera asigurat, intrucat Allstate Digital Locker este exact aplicatia de care ai nevoie ca sa le dovedesti celor de la compania de asigurari ca ai avut in posesie un anumit obiect. Aplicatia te ajuta sa iti creezi o baza de date cu fotografii datate a obiectelor din posesie, astfel incat, daca se intampla sa fii furat, sa ai parte de un accident de genul incendiu, inundatie, etc sau pur si simplu sa iti fie distruse anumite obiecte cu buna stiinta, sa ai totul la indemana.

  1. Outlook

Suntem absolut siguri ca ai auzit deja de Outlook. Face parte din suita celor de la Office si este un client de mail foarte bun si utilizat. Astfel ca existenta unei aplicatii de acest fel, care sa respecte principiile de functionare ale Outlook era absolut inevitabila. Si, de altfel, extrem de utila. Nu ai cum sa supravietuiesti fara un client de e-mail instant.

  1. Google Wallet

Siguranta banilor este esentiala intr-o lume in care phishingul se intampla cu la ordinea zilei si absolut oricui. Astfel, Google iti pune la dispozitie siguranta banilor tai, sau cel putin asa se lauda, monitorizand tentativele de frauda.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.