Top 3 platforme pentru crearea unui site web gratuit

In zilele de astazi, este aproape imposibila mentinerea unei afaceri de succes fara un site web complet functional, adaptabil, optimizat pentru motoarele de cautare. Acest lucru deschide oportunitati grozave.

Dar cum imi fac propriul site gratuit?

Exista multe platforme online care permit crearea unui site web gratuit direct pe computerul de acasa. Totul depinde de tipul de functionalitate cautat, de ceea ce se doreste si de ce obiective exista.

Cu o platforma de site web gratuita se poate avea prezenta online necesara companiei, se poate mentine un blog sau chiar incepe o afacere de comert electronic. Iata cele mai utilizate platforme pentru crearea propriul site web:

  • SiteBuilder

Cei care si-au pus intrebarea „Cum sa-mi fac propriul site gratuit si usor?” SiteBuilder este raspunsul – platforma ideala pentru incepatori, deoarece este una dintre cele mai usor de utilizat! Are un numar mare de instrumente necesare pentru a obtine imediat un nou site dinamic pentru intreprinderile mici.

Daca insa se doreste o functionalitate suplimentara sau crearea unui site uimitor, interactiv sau posibilitatea de a vinde produse, planul gratuit SiteBuilder nu va fi suficient. SiteBuilder are tot ce trebuie pentru a construi un site gratuit cu adevarat simplu.

  • Weebly

Weebly este o alta platforma web care permite crearea unui site web gratuit. Este insa mai potrivit pentru site-urile web mici si intreprinderile mici. Nu este solutia perfecta pentru a crea un blog sau un magazin online. Designul stralucitor poate parea atractiv, dar nu tot ceea ce straluceste este auriu.

  • WordPress.com – cea mai buna platforma pentru un site web gratuit

Cu caracteristicile sale puternice si designul simplu, WordPress.com este cea mai buna platforma online pentru site-uri web si bloguri gratuite. Are o interfata foarte simplificata si usor de utilizat.

WordPress ofera, de asemenea, o gama larga de instrumente gratuite de analiza si SEO. Cu ele se poate monitoriza relativ usor modul in care functioneaza site-ul. Unul dintre punctele forte ale platformei WordPress este ca permite integrarea a mii de instrumente si functii. Aceasta flexibilitate poate oferi mai multa personalizare si control asupra unui site web.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.