ThinkPad Retro

Directorul de design de la Lenovo vrea să realizeze acest model retro și clasic denumit ThinkPad

 

Vicepreședintele David Hill de la Departamentul de Design din cadrul Lenovo are un vis: un vis cu taste albastre de acces, tastaturi în șapte rânduri și LED-uri de stare. Cu alte cuvinte, acesta vrea să aducă design-ul DNA al ThinkPad clasic din era IBM la momentul actual. Pe o postare de blog a site-ului Lenovo, Hill afirmă că „a explorat ideea de a introduce un model foarte unic de ThinkPad” care „să includă toate inovațiile tehnologice dintre cele mai recente, incluzând oricum detaliile de design original în cel mai performant mod cu putință”.

Hill se referă la acest concept ca la „ThinkPad retro”.

Se pot remarca note vintage, cum ar fi inscripțiile colorate ThinkPad care evocă logo-ul clasic al IBM, structura tastaturii cu un spațiu în partea de sus pentru butoanele pentru volum și finisajul cauciucat. Hill compară design-ul cu mașinile reintroduse ca Mini Cooper, sugerând că ThinkPad-urile originale dețin o putere asemănătoare în a-i pune pe oameni în mișcare. „Niciunul dintre competitorii noștri nu-și poate aroga dreptul la moștenire sau pe cel genealogic mai mult decât noi”, afirmă acesta.

ThinkPad-ul retro este doar o idee pentru moment, dar dacă este una care vă place, ar trebui să vă reorientați spre postarea completă de blog a lui Hill și să îi transmiteți opiniile dvs. Îl puteți convinge astfel să înceapă producția de laptopuri în masă mai rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.