Temperatura scade… se apropie schimbarea

Conform legislatiei rutiere a tarii noastre,, schimbarea cauciucurilor de vara cu cele de iarna, se  face la 1 noiembrie, respectiv 30 aprilie.” Dar daca nu sunt temperaturile optime schimbului, si  anvelopefe, fie cele de iarna, fie cele de vara se uzeaza total fara motiv, ar suporta statul cheltuiala?

Din fericire pentru voi, pe Cauciucauto.ro, sunt mereu prezente anvelope de vara si anvelope de iarna, atat noi cat si second hand, ce asteapta sa fie utilizate. In plus, tot acolo veti descoperi ca exista si un spatiu special amenajat pentru depozitarea anvelopelor schimbate. Nu sunt de unica  folosinta, ele trebuiesc pastrate undeva pana la urmatoarea schimbare a vremii. Iar in acest “hotel de anvelope”, ele sunt depozitate in cele mai bune conditii.

Pana atunci, va oferim cateva detalii:

Cand vine vorba de anvelope de vara, ele sunt considerate ideale pentru folosirea la termeraturi ce trec de 7° Celsius. Ele sunt mai tari, tocmai pentru a nu se deforma sau a nu se avaria sau uza in exces la temperaturile ridicate.

Cat la temperaturile de sub 7° Celsius, propice sunt acele anvelope de iarna, mai maleabile,      incadrate intr-un profil ce le permite mentinerea unui control mai bun.

Dumneavoastra trebuie doar sa veniti, de schimbul anvelopelor ne ocupam noi. Inca un lucru, trebuie sa ne indicati daca doriti ca acestea sa fie noi, pentru o mai mare siguranta, sau second hand – indiferent de alegere, nu exista riscul sa primiti unele deja deteriorate rau.

Alegerea este numai si numai in mainile dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.