Stergere cont Facebook

Te-ai gandit sa iti dezactivezi contul de Facebook, insa nu stii cum sa faci? Ei bine, vei afla din acest articol ca nu este greu deloc sa faci aceasta operatiune, desi, daca ar fi sa ne intrebi pe noi, credem ca trebuie sa ai o motivatie serioasa sa faci asta.

De ce nu trebuie sa iti dezactivezi contul de Facebook?

Pentru ca asta iti limiteaza toate informatiile de care ai nevoie. Asa cum bine este stiut, in era in care traim, tot ce ne intereseaza este pe Facebook, incepand de la ceea ce fac prietenii, terminand cu agregatoarele de stiri dar si evenimentele de care ai putea fi interesat. Astfel, daca alegi sa renunti la contul tau de Facebook, te vei vedea obligat sa iti cauti singur informatiile de care ai nevoie, pierzand, astfel, o multime de timp pe care ai putea sa il folosesti altfel. Iata ca, in realitate, Facebook-ul nu iti ocupa tot timpul, asa cum unele studii spun, ci chiar te ajuta sa iti compactezi toate activitatile la un loc.

De ce trebuie sa iti dezactivezi contul de Facebook?

Pentru ca, daca deja ai facut greseala de a nu fi extraordinar de privat atunci cand vine vorba despre informatiile cu caracter personal, ai destule sanse sa devii prada asa numitilor troli de internet, sau in cazuri chiar mai grave de atat, a hartuitorilor. Daca ai ajuns in aceasta situatie (ceea ce nu dorim nimanui), cea mai buna metoda de a evita orice conflict ulterior este sa iti inchizi contul de Facebook.

Cum iti dezactivezi contul de Facebook?

Daca ai ajuns la concluzia ca Facebook ori nu te ajuta la nimic, ori ai intampinat problemele mai sus mentionate, este cazul sa iti inchizi contul. Oricum ar fi, alegerea iti apartine. Ceea ce este bine de stiut este ca in cazul in care doresti sa anulezi dezactivarea lui, vei putea sa faci asta in orice secunda, intrucat Facebook se prezinta destul de intelegator atunci cand vine vorba despre caracterul borderline al firii umane.

Cum facem asta propriu-zis? Nimic mai simplu! Teoria din spatele dezactivarii contului sta la baza ascunderii tuturor informatiilor de pe Facebook care te privesc, pe perioada in care contul ramane inchis. Ca sa iti dezactivezi, trebuie sa mergi la sageata drop-down din meniu, apoi selectezi Settings (setari) . Urmatorul pas este sa te duci la Security, apoi direct la Deactivate your account. Bineinteles ca Facebook nu te va lasa sa iti dezactivezi contul fara sa stie de ce, asa ca te va supune la chestionar lung si plictistor, dar, pe care il poti evita daca te uiti cu atentie. Desigur, daca u ai ce face, poti sa le dai lectura de seara privind motivul pentru care nu mai vrei cu ei. Important este sa bifezi casuta Email opt out, daca nu vrei sa fii deranjat de e-mail-uri enervante (mai ales daca adresa cu care te conectezi de obicei este una pe car eo folosesti in mod constant). Urmatorul pas te va ruga sa iti completezi parola corecta si sa apesi pe Deactivate Now. Si gata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.