SnapChat

Recenta actualizare a Snapchat vă poate ajuta să vă salvați datele.

Se știe că Snapchat a absorbit din când în când date – mai ales de la introducerea caracteristicii sale descoperită mai la începutul acestui an.

Dar o nouă actualizare ar putea ajuta mai mult în acest sens.

Compania a adăugat o nouă caracteristică la aplicație care se numește „Travel Mode – Mod de călătorie”. Pentru a activa Travel Mode, utilizatorii trebuie să tasteze cu degetele pictograma cu Snapchat din vârful camerei, apoi să se ducă la Setări, să deschidă Administrare Servicii Suplimentare ( = Manage Additional Services), iar apoi să comute pe aceasta. Caracteristica se numește Travel Mode cel mai probabil din cauză că ar putea să îi ajute pe oameni să evite tarifele de roaming ridicate, în timp ce se află departe de țara-mamă.

Când este activată, Travel Mode dezactivează opțiunea de auto-descărcare de conținut la utilizarea datelor de pe telefoanele celulare. Dacă dețineți Travel Mode, trebuie să atingeți cu degetele (ecranul) ca să încărcați instantaneele proprii.

În concluzie, realizați un schimb de la avantajele unor instantanee rapide și care se încarcă automat cu liniștea resimțită în urma faptului că nu depășiți volumul de date permis.

Actualizarea pentru iOS și Android permite, de asemenea, utilizatorilor să folosească emoticoane în multe situații. Oamenii se distrează deja cu acestea.

Astfel cum menționează The Verge, utilizatorii pot exporta în prezent coduri ale instantaneelor personalizate ca fișiere video.

Dar, pentru utilizatorii Snapchat, Travel Mode este o actualizare de mare valoare. Pentru utilizatorii intensivi, ar putea reprezenta un colac de salvare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.