Shoppable

Vânzarea prin „clipurile video shoppable” în favoarea clienților

Oricine știe că filmele video online pot constitui o modalitate foarte bună de a face reclamă afacerilor și produselor, dar anumiți proprietari află că este într-adevăr un beneficiu imens pentru vânzarea produselor.

„Clipurile video shoppable” reprezintă o teendință care s-a constituit lent de câțiva ani, dar noi funcționabilităti dintr-o serie de platforme indică faptul că poate duce la ceva mult mai important.

Fac filmele video parte din strategia personală de marketing? Face parte din strategia personală de vânzare? Spuneți-ne despre eforturile dvs. în comentarii.

Pe măsură ce timpul trece, Facebook, Twitter și Pinterest joacă roluri din ce în ce mai mari pentru clipurile video shoppable.

Facebook face tot ce îi stă în putere pentru a fi în competiție cu YouTube în ceea ce privește reclamele video și chiar în prezent testează o caracteristică care ar putea crește în mod deosebit volumul de clipuri video pe care oamenii le pot vizualiza pe Facebook. Le permite utilizatorilor să continue vizionarea de videoclipuri prin intermediul unei casete/ferestre pop-up pe măsură ce aceștia continuă să caute prin News Feeds.

În momentul în care o să devină o realitate la scară largă, oamenii nu vor mai fi nevoiți să se oprească din ceea ce făceau pe Facebook pentru a viziona un videoclip. Pot apăsa pe buton și viziona în timp ce își văd de alte treburi. Nu este exclus ca Facebook să afișeze anunțuri similare în News Feed în continuare, deși nu există un indiciu în acest sens.

Există companii axate pe introducerea videoclipuri shoppable pe Facebook chiar în acest moment.

Ca și Facebook, Twitter încearcă în mod asiduu să devină un loc mai bun pentru afaceri în scopul de a vinde produse. A dezvăluit recent anumite pagini cu produse noi care indică un potențial imens. De asemenea, scopul este acela de a încerca să determine afaceriștii să utilizeze mai mult clipurile video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.