Shop Tab

Care este cea mai usoara metoda de a popula un magazin online de pe Facebook cu produse? Daca ai deja un website functional sau folosesti una dintre platformele functionale concepute pentru ecommerce, cel mai probabil ca vei reusi sa exporti fisiere cu produse, incluzand detalii de tipul: descriere de produs sau fotografie. Aceasta este o metoda extraordinar de simpla de a da startul unui magazin online chiar pe Facebook. Suna promitator, nu?

Haideti sa intram un pic in detalii. Majoritatea site-urilor ce au implementata o platforma de tip ecommerce ofera suport pentru Google Product Search. Google foloseste aceste fisiere pentru a se asigura ca produsele tale sunt optimizate corespunzator. Tot ce trebuie sa faci este sa iti exporti informatiile de pe website-ul tau si sa le dai lui Google spre optimizare. Vei avea ocazia mai apoi chiar sa iti faci reclama pe baza acestor date.

La ce te ajuta, mai exact, ShopTab? Te ajuta tocmai la ceea ce povesteam mai sus, si anume sa iti uploadeze aproape automat fisierele pe magazinul tau Facebook. Da, de aceasta data discutam despre Facebook, intrucat, de ceva vreme noul trend se indreapta cu precadere spre aceasta retea sociala, care, haideti sa recunoastem, este reteaua sociala numarul unu din lume. Si-apoi, noi, ca vanzatori, ne dorim sa fim acolo unde este toata lumea, nu? Astfel, odata ce ai facut cunostinta cu ShopTab, vei avea la indemana un magazin la cheie pe Facebook, numai bun de vandut produsele in cadrul acestuia. Totul fara prea mari batai de cap, in mod aproape automat, asa cum mentionam mai devreme.

Fireste, ca totul sa se uploadeze corespunzator, mai ales daca ai un numar mare de produse, va fi nevoie de ceva timp. Insa, nu trebuie sa stai lipit cu ochii de monitorul computerului. Trebuie numai sa lasi fereastra deschisa si fii sigur ca atunci cand ShopTab a terminat de importat tot ce era de importat, vei primi o notificare prin care sa fii anuntat ca totul e la locul lui pe Facebook.

Iata o metoda extrem de simpla de a face cunostinta cu viitorii tai clienti: prin Facebook si mai exact cu ajutorul importurilor de tip ShopTab, care iti aduce tot contentul sus pe Facebook. Tot ce trebuie sa faci mai departe este sa te prinzi cum faci ca magazinul tau sa fie ceva mai vizibil decat alte magazine online din aceeasi nisa. Cum s-ar zice, sa se cumpere mai mult de la tine decat de la ei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.