Samsung va prezenta noul Galaxy F pliabil in acelasi timp cu Galaxy S10

Prezentarea oficiala a Galaxy, primul smartphone cu ecran pliabil de la Samsung, dar si de pe piata, va avea loc pe data de 29 februarie 2019, in acelasi timp cu anuntarea unui alt model, Samsung Galaxy 10. Cu cateva zile inainte de aceasta conferinta, constructorul sud-coreean a testat inca o data evenimentul prin intermediul unor clipuri video distribuite pe retelele sociale.

Samsung a anuntat faptul ca viitorul smartphone-urilor se va desfasura pe data de 20 februarie 2019. Cam asa suna un post al acestora pe Twitter. Constructorul a adaugat un scurt teaser in care apare primul telefon pliabil Samsung.

Galaxy F pliabil va fi anuntat pe data de 20 februarie

Samsung ne-a oferit deja cateva imagini si teasere cu noul smartphone pliabil, dar mai degraba succinte, acestea din urma. In 2018, in timpul Developper Conference, Galaxy F a fost prezentat pentru prima data. Fabricantul a evocat cu aceasta ocazie schimbarile efectuate precum ecranul Infinity-Flex si interfata Android, personalizata in parteneriat cu Google. Smartphone-ul pliabil a intrat mai apoi pentru o perioada intr-un con de umbra. Dupa care au aparut iar informatii in legatura cu carcasa sa, menita sa ii protejeze design-ul, inca neterminata la acest moment.

Dar, de data aceasta, pe data de 20 februarie 2019 Samsung ne va spune totul despre Galaxy F – fisa tehnica completa, data lansarii si pretul. Constructorul ar trebuie sa ne ofere o serie de detalii si cu privire la interfata Android personalizata in colaborare cu Google. Constructorul ar trebui, in egala masura, sa ne ofere informatii cu privire la functionarea acestui Galaxy F pliabil. De data aceasta, Samsung ne va spune totul cu privire la telefonul sau.

Va reamintim ca prezentarea telefoanelor Galaxy F si Galaxy S10 va avea loc miercuri, 20 februarie, la ora 19. Cu acest lucru, Samsung o ia putin in fata Huawei care intentioneaza si el sa dezvaluie un telefon pliabil pe data de 24 februarie in timpul MWC de la Barcelona. Conform ultimelor zvonuri Galaxy F va iesi pe piata in primul semestru al anului 2019 la un pret de aproximativ 2000 de euro in Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.