Romane SF, actiune si romane politiste disponibile online

In functie de personalitatea cititorului si de preferintele sale in viata de zi cu zi, acesta isi va alege si romanele preferate. Cei mai romantici vor prefera intotdeauna romanele de dragoste sau povestile siropoase. Cei mai pragmatici si mai realisti vor cauta altfel de romane, cu actiune politista, cu mistere, care ii tin cu sufletul la gura. In anticariatul Bucuresti https://www.printrecarti.ro sunt mii de titluri in acest sens pentru pasionati. Printre carti SF, thriller si actiune se regasesc si titluri foarte cunoscute ale literaturii universale.

De la Stephen King la Agatha Christie

Romanele politiste reusesc sa starneasca interesul pasionatilor dar si al celor care abia isi incep `cariera` de cititor si doresc sa gaseasca o carte care sa ii tina cu sufletul la gura. In general, acest tip de carti sunt cautate de catre cititorii de varsta a doua, insa si cei tineri cauta sa isi schimbe putin genul de carti preferate, sa experimenteze si alte categorii.

Pentru cei care iubesc filmele de actiune, horror sau filmele politiste, a citi o carte din aceasta categorie va fi o adevarata binecuvantare. Toate cartile sunt bine intretinute, chiar daca sunt vandute in regim de anticariat, asa ca aventura nu poate fi intrerupta de o pagina lipsa.

Pentru cativa lei, sunt disponibile carti foarte valoroase dupa care s-au facut ecranizari celebre. Pentru cativa lei, cititorii vor porni, pentru cateva ore sau zile, intr-o aventura de neuiat, pe care nu ar fi trait-o nici macar in sala de cinema. Cartile SF, thriller, politiste sunt alegerea perfecta pentru dupa-amiezile lenese ploioase, pentru serile in care nimic frumos nu este prezentat la TV si pentru week-endurile petrecute singur sau impreuna cu familia, de catre cititor. Fara doar si poate, este o adevarata provocare pentru oameni sa descopere criminalul dintr-un roman politist sau sa gaseasca deznodamantul povestii, sa isi imagineze o lume creata de autor cu personaje SF descrise in detaliu sau sa inteleaga intentiile acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.