Plata Google Adsense

Google afirmă că intensifică transparența plății AdSense

 

Google a anunțat Luni că intensifică transparența plăților AdSense, în sensul că vă va permite să remarcați deducerile de activitate nevalidă care cauzează diferențe între câștigurile estimate și cele finale.

Compania afirmă că acesta este un răspuns la feedback-ul primit de la editorii care vor să știe mai multe despre acest aspect (dintre care unii nu au fost, probabil, foarte mulțumiți cu aceste diferențe). Google va dezvălui aceste informații privind istoricul plăților începând cu luna mai.

Dacă câștigurile dvs. erau estimate la 1 100 de dolari, dar se concretizau doar la 1 000 de dolari, Google va dezvălui mai multe informații despre reducerea activității nevalide și câștigurile finale, astfel:

Când verificați istoricul plăților, puteți remarca o diferență între câștigurile dvs. AdSense estimate și suma finală plătită în favoarea dvs., explică managerul de produse Justin Chu de la AdSense.

„Diferența dintre aceste două sume este cauzată, în principiu, de activitatea nevalidă de pe site-ul dvs., cum ar fi clicurile nevalide, care se deduc din câștigurile finale”.

„Dacă există o diferență semnificativă între câștigurile dvs. estimate și cele finale, asigurați-vă că revizuiți aceste neconcordanțe”, spune acesta. „Pentru a preîntâmpina o activitate nevalidă pe site-ul dvs., acordați o mai mare importanță design-ului site-ului dvs. și nivelului de trafic atins. Dacă observați niveluri neobișnuite de activitate nevalidă, vă încurajăm să ne înștiințați utilizând Formularul de contact privind Clicurile nevalide”.

Recent, Google a restructurat rapoartele de performanță AdSense printr-un nou panou din care vă puteți forma o părere mai bună asupra câștigurilor obținute și a motivelor care au stat la baza acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.