Pinterest Developer Sandbox

Pinterest deschide aplicația Developer Sandbox.

Pinterest anunță deschiderea aplicației sale Developer Sandbox, permițându-le tuturor dezvoltatorilor să acceseze API-uri proprii și de a începe să creeze aplicații și integrări. Când un dezvoltator este gata de lansarea la nivel public, acesta o poate trimite la verificare și este ceea ce Pinterest numește o aprobare „rapidă”.

„Mai la începutul acestui an, am lansat Pinterest Developers Platform, o suită de subgrupe pentru crearea de aplicații și integrări care aduc Pin-urile la viață și îi ajută pe oameni să realizeze mai multe lucruri cu acestea”, a afirmat un reprezentant al Pinterest. „Prin deschiderea platformei în scopul dezvoltării și creativității din viitorul apropiat, oamenii vor deține mai multe modalități de a lua măsuri prin intermediul Pin-urilor lor”.

Până acum, dezvoltatorii au înaintat 5 000 de idei pentru aplicații, afirmă compania. Acestea includ aplicații de recomandare a rețetei, aplicații de planificare a călătoriilor, integrări în registrul de cadouri, integrări ale editorilor etc.

„În ultimele câteva luni, am colaborat cu dezvoltatori, inclusiv IFTTT, Polyvore și Topshop pentru lansarea primelor integrări Pinterest”, a afirmat reprezentantul. „În acel moment, Polyvore și-a intensificat traficul pe Pinterest cu 35 % și numărul de Pin-uri salvate de Polyvore a crescut de zeci de ori. Numărul de Pin-uri salvate de pe IFTTT a crecut cu 33 % de la săptămână la săptămână.

Dezvoltatorii trebuie să agreeze cu termenii și politicile și, ulterior, să fie capabili să selecteze un număr de testeri și colaboratori pentru a construi aplicațiile lor. Când un utilizator se identifică, aplicațiile vor obține acces la Pin-uri, panouri cu Pin-uri, profiluri și persoane sau grupuri la care se aderă. Există SDK-uri  pentru Android, iOS și Javascript.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.