Paypal.me

PayPal oferă un link pentru fiecare persoană pentru a solicita sume de bani

PayPal tocmai a lansat propriul serviciu de plată peer-to-peer pentru a putea concura cu opiniile favorabile la adresa Square Cash și Google Wallet.

Se numește PayPal.me și reprezintă o adresă URL personalizată care este conectată la contul personal PayPal.

Utilizatorii își pot expedia adresele URL personalizate prietenilor și familiei ca o modalitate facilă de a solicita sume de bani.

PayPal.Me reprezintă o modalitate netaxabilă, simplă și personală de a solicita sume de bani de la oricine de pe această planetă. Este un link pe care îl puteți personaliza prin numele dvs. și expedia grupurilor de prieteni, familiei sau colegilor în scopul de a găsi o modalitate rapidă și fără probleme de a obține sume de bani în cel mai scurt timp. Reprezintă un link sigur, instantaneu și unic care funcționează pe orice dispozitiv indiferent de locul în care vă aflați și discutați cu oamenii – prin sms, e-mail, serviciu de mesagerie instantaneu, postări pe rețelele sociale, bloguri sau direct pe internet”, afirmă PayPal.

Puteți apela chiar în acest moment la PayPal.me pentru a obține rapid propria adresă URL personalizată. Mi-am obținut adresa PayPal.me/joshwolford, deci dacă apelați chiar în acest moment, este posibil să obțineți adresa cu numele dvs. fără niciun incident (în funcție de cât de comun este numele dvs.).

Serviciul s-a lansat pe 1 septembrie în 18 țări: Statele Unite ale Americii, Germania, Regatul Unit, Australia, Canada, Rusia, Turcia, Franța, Italia, Spania, Polonia, Suedia, Belgia, Norvegia, Danemarca, Țările de Jos, Elveția și Austria. PayPal afirmă că acest lucru va ajuta la reducerea datoriilor prietenilor și familiei în valoare de 51 de milioane de dolari americani, datorii înregistrate prin echivalente de chitanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.