Pasii necesari la intampinarea problemei lipsei de semnal la monitoare SH

Una din cele mai comune probleme ale utilizatorilor de computere cu monitoare SH face referire la lipsa de semnal pe acestea, o data cu deschiderea computerelor. Practic, daca dispozitivele la care sunt conectate pornesc, ar trebui sa porneasca si monitoarele. Aceasta problema apare din cauza ca orice componenta defecta a unui computer poate duce la pierderea sau neemiterea semnalului catre monitor.

Pasii necesari pentru rezolvarea problemei lipsei de semnal pe monitoare SH

Specialistii It-Sh.ro ofera utilizatorilor de dispozitive refurbished sau SH sfaturi pentru o functionare corecta si pentru depasirea problemelor care pot sa apara in timp. Cu alte cuvinte, utilizatorii de computere sau servere second hand care au conectate monitoare second hand care nu mai pornesc o data cu aprinderea acestora trebuie sa verifice daca atunci cand unitatea este pornita se aprinde si LED-ul de la hard disk. In cazul in care acest LED se aprinde, trece de BIOS si ajunge sa alimenteze unitatile de stocare. Acest aspect poate fi foarte folositor.

Utilizatorii pot deschide unitatea computerului sau serverului si sa o curete de praf in mod corespunzator, nu doar sufland praful. Se scot placutele RAM si se curata cu o carpa curata si uscata, in special pinii lor. Se verifica si placa de baza acolo unde sunt sloturile pentru rami sa nu fie prafuita.

Alte cauze si rezolvari ale situatiei in care computerul porneste dar monitorul nu are semnal

Exista si alte situatii care pot determina pornirea calculatorului si lipsa semnalului pe monitor. In aceste situatii, se scoate coolerul si procesorul, se curata cu o carpa uscata si se schimba pasta termoconductoare dintre procesor si radiator. Nu se monteaza procesorul fara pasta termoconductoare. Sursa trebuie scoasa si curatata sau aspirata, iar placa video trebuie curatata la randul ei.

Monitoare SH | Servere second hand | It-Sh.ro

servere second hand

Utilizatorii trebuie sa verifice daca pe placa de baza nu este un condensator umflat. Ulterior, se monteaza toate componentele la loc si se porneste computerul. Daca nici de aceasta data monitorul nu are semnal, atunci una din placutele RAM este defecta si este nevoie de alte componente pentru a le schimba.

Pentru a evita aceste probleme, unitatea trebuie curatata cel putin o data pe an, placa termoconductoare se schimba si pinii si prizele placutelor RAM si ai placii video se curata. Totodata, o data pe an se verifia ventilatoarele de pe carcasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.