Parteneri certificati Google

Google a anunțat lansarea noului Program, partener certificat de editare pentru AdSense și DoubleClick.

Partenerii din program sunt considerați (de Google) experți în serviciile de management a conturilor, inclusiv servicii complete pentru lucrul cu anunțuri, implementare și testare; servicii mobile, aplicații internet și design și dezvoltare pe măsură; moderare conținut; monetizare și personalizare anunțuri.

Certified Publishing Parteners sunt experți AdSense, DoubleClick pentru Editori și DoubleClick Ad Exchange care vă pot ajuta să câștigați mai mulți bani cu ajutorul site-urile dvs. în timp ce salvați și timp”, explică managerul de la Editare Marketing, Sahar Golestani, din cadrul Google SMB. „Dacă sunteți la începutul activității cu anunțurile publicitare, setarea existentă a anunțului sau căutați noi surse de venit în funcție de marcă, Certified Publishing Parteners sunt gata să vă ajute să vă îndepliniți scopurile.”

„Când vedeți ecusonul cu Partener certificat de editare înseamnă că un partener a fost, în mod atent, controlat și îndeplinește standardele de calitate riguroase ale Google”, afirmă Golestani. „Au primit note mari cu privire la gradul de satisfacție al clientului.Acestea sunt, pe scurt, unpartener de încredere în afaceri.”

Partenerii curenți includ: Acceleration eMarketing, Acqua Media, AddApptr, AddSuite, adingo, ADOP, AdThrive, AdZouk, Agora, bRealTime, CyberMedia, DQ&A Media, Evolve Media, Ezoic, FourM, Hi Media Spain, JW Player, MSO Digital, Nabler, Netlink, Operative, Outsourced Ad Ops, Readwhere, SalesFrontier, SEM SEO y Más, Total Media Group, Traffective, WOSO și YourBow.

Puteți verifica programul, găsi un partener, iar apoi aplica pentru a deveni partener, accesând link-ul: https://www.google.com/ads/publisher/partners/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.