Office 2016 pentru Mac

Microsoft lansează Office 2016 pentru Mac, Office 365 – Abonații le primesc primii

 

La 9 iulie 2015, Microsoft a lansat noua versiune a suitei productive proprii pentru utilizatorii Mac cu debutul a Office 2016 pentru Mac. Software-ul actualizat este disponibil pentru prima dată abonaților la Office 365, afirmă compania – adică cei care dețin fie Office 365 Home, Personal, Business, Bussiness Premium, E3, fie sunt abonați la ProPlus. O versiune independentă nu va fi disponibilă mai devreme de septembrie, menționează Microsoft, ca și, de asemenea, estimarea prețului pentru această opțiune.

Cu abonamentul Office 365, utilizatorii Mac dețin o gamă de planuri cu prețuri disponibile în funcție de necesitățile proprii. Prețurile pentru utilizatorii privați este de 6,99 $ pe lună pentru Office 365 Personal și de 9,99 $ pe lună pentru Office 365 Home, și există, de asemenea, planuri disponibile pentru studenții care sunt dispuși să achiziționeze Office 2016 pentru Mac gratuit sau pentru o reducere considerabilă, afirmă Microsoft.

Noii clienți pot achiziționa un abonament Office 365 la office.com/Mac, în timp ce clienții existenți pot vizita în schimb pagina Internet cu propriul cont la office.com/myaccount și urmări instrucțiunile de instalare.

Suita Microsoft, care include noi versiuni de Word, Excel, PowerPoint, OutLook și OneNote, este disponibilă acum în 139 de țări și în 16 limbi. Include interfața grafică cu fundă și panouri de activități familiare, ca și funcții proiectate pentru utilizatorii Mac, cum ar fi vizualizare Full Screen, gesturi multi-touch și suport Retina Display. Integrarea de tip Cloud permite utilizatorilor să treacă de la un dispozitiv la altul – inclusiv PC-uri, tablete, telefoane și pagini Internet – în scopul de a continua editarea sau colaborarea pe fișiere.

Pe viitor, suita recentă va beneficia de actualizări trimestriale, afirmă Microsoft.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.