O noua functie iPhone ce trebuie dezactivata

Acum aproape 3 luni, odata cu noul iPhone 6S, Apple a lansat si sistemul de operare iOS 9. Noul soft vine cu numeroase imbunatatiri de performanta si aplicatii noi. Cea mai asteptata functie este cea de split view pentru iPad, care va permite sa lucrati in doua aplicatii in acelasi timp.

Cei care vor sa faca update la noul soft trebuie doar sa intre in meniul de setari si sa porneasca instalarea. Va trebuie doar o conexiune la WiFi si cel putin 50% din baterie. Instalarea dureaza cateva minute doar, iar vestea buna este ca iOS 9 ocupa mult mai putin spatiu de stocare decat predecesorul sau.

Pe langa numeroasele noutati pe care acesta le aduce, are si cateva functii ascunse, care nu au fost prezentate. Printre acestea, cea mai discutata in ultimele zile a fost “WiFi Assist”, care porneste consumul de date mobile atunci cand semnalul la WiFi este destul de slab si nu face fata.

Daca aveti un plan de date nelimitat, asa cum este oferit la abonamentele mai scumpe de pe piata, aceasta functie nu ar reprezenta o problema. Insa daca aveti un numar limitat de GB de net pe care ii puteti consuma pe luna, ar trebui sa dezactivati aceasta optiune cat mai repede, deoarece telefonul nu va anunta si nici nu va cere permisiunea atunci cand trece de la WiFi la date.

Pentru a dezactiva functia, trebuie sa intrati in setari -> Cellular, apoi sa parcurgeti intreaga pagina pana jos si sa debifati “WiFi Assist”. Astfel, veti preveni sa va aruncati toti banii pe urmatoarea factura la telefon.

Sursa Foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.