Notificările nu mai sunt valabile doar pentru Google+

google adsense
Plata Google Adsense
9 iulie 2015
raport diversitate angajati
Rapoartele privind diversitatea
10 iulie 2015

Notificările nu mai sunt valabile doar pentru Google+

notificari google

Sistemul de notificări Google nu mai este valabil doar pentru Google+

 

Sistemul de notificări Google, care este prezent aproape peste tot când suntem conectați la Google, suferă o modificare majoră. În prezent, se pot primi notificări pentru Fotografii Google sau YouTube. Se pot filtra chiar cele pe care dorim să le vizualizăm.

Se pare că Google se pregătește să facă altă modificare la panoul de activități prin adăugarea unui buton de setări care să permită utilizatorilor să filtreze notificările de tip Google+, Fotografii și YouTube în mod individual.

Așa cum subliniază Politica Android, în mod uimitor nu toate setările par să fie disponibile încă pentru toți utilizatorii. Pentru a vedea opțiunile de filtrare disponibile, se face click pe butonul de notificare oriunde este localizat (ca Gmail), iar apoi se face click pe pictograma Setări, astfel cum se menționează mai sus. Dacă sunteți un utilizator fidel de YouTube sau Fotografii, puteți lua în considerare opțiunea pentru a permite notificărilor din cadrul acestor servicii să apară și atunci când nu mai sunteți logat la Google+.

Încă nu este evident cum panoul „știe” exact ce opțiuni să afișeze, dar se pare că prezența opțiunilor Fotografii și YouTube depinde parțial de faptul dacă ați optat sau nu pentru a primi aceste notificări din Setările Google.

Nu este clar dacă Google își va extinde acest panou de activități pentru a include și alte servicii pe viitor, dar se anunță a fi o schimbare bine-venită încă de pe acum.

Motivul ar fi următorul: acest mecanism de filtrare ar face ca această extindere să fie cu mult mai facilă atunci când suntem „în mișcare”.