Noile update-uri Windows 10

Desi aparitia lui Windows 10 s-a dovedit a fi extrem de controversata inca de la inceputuri, iata ca in timp, asa cum era, de altfel si de inteles, lumea s-a obisnuit cu el si chiar a inceput sa-i acorde atentie. Desi multi l-au blamat, o parte dintre utilizatori l-au acceptat in mod firesc in vietile lor, considerandu-l pasul urmator in materie de software Microsoft. Cu mici probleme de securitate si cu o enervanta problema legata de aparitia reclamelor in lock screen, iata ca Microsoft Windows 10 a reusit sa se integreze perfect in viata noastra de toata zilele.

Si, daca tot ne-am obisnuit cu el, cei de la Microsoft s-au gandit c-ar fi cazul sa ne anunte un bine meritat update.

Secretul potrivit caruia pe la vara vom avea parte de un update consistent, a fost divulgat de catre cei de la Microsoft in conferinta Build 2016. Acest update consta in cateva modificari esentiale si va avea loc in jurul aniversarii sale. Asta da cadou de aniversare!

Update-urile cele noi se vor instala automat pe sistemul vostru ce are deja versiunea de baza la activ. Iata care vor fi cele mai importante update-uri Windows 1- Anniversary Edition, dupa cum au declarat chiar reprezentantii Microsoft la conferinta mai sus mentionata.

  • Bash shell
  • Masuri de securitate biometrice pentru aplicatii si Edge
  • Stylus prin Windows Ink
  • O Cortana mai inteligenta capabila sa ofere recomandari
  • Aplicatii UWP pentru Xbox One si transformarea fiecarui Xbox One intr-un devkit
  • Functii noi dedicate jocurilor pentru UWP

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.