Messenger fara cont

Facebook Messenger este disponibil oricui, la nivel global, printr-un număr de telefon

 

În iunie, Facebook a declarat că a început să demareze o nouă modalitate de a utiliza Facebook Messenger– doar cu ajutorul unui număr de telefon.

Astăzi, acest lucru este valabil la nivel global, orice persoană din lume având posibilitatea de a utiliza Facebook Messenger fără a avea un cont Facebook.

David Marcus din cadrul Facebook Messenger a declarat următoarele:

„Sunt încântat să vă anunț că există posibilitatea pentru fiecare de a utiliza Facebook Messenger, chiar și fără a avea un cont Facebook, acum și la nivel global. Autentificați-vă cu numărul personal de telefon și încercați acum!”

Facebook nu vrea ca dvs. să renunțați la acesta și să utilizați doar Facebook Messenger, din moment ce compania speculează asupra beneficiilor la logarea pe Facebook printr-un cont:

„Pentru cei care dețin un cont Facebook, există multe beneficii în a utiliza informațiile de autentificare la inscrierea in Facebook Messenger. Oamenii pot comunica ușor prin mesaje cu prietenii și contactele de pe Facebook, accesa mesajele de pe Facebook, beneficia de mesagerie pe dispozitive multiple și accesa internetul”.

Dar scopul mai important al Facebook cu Messenger este de a crea propria platformă și a permite oricui să se logheze – indiferent dacă utilizează sau nu Facebook – astfel incât să poată face serviciul mai popular.

De la separarea Mesageriei de aplicația principală Facebook, în aprilie anul trecut, Facebook a muncit din greu la a transforma Facebook Messenger în ceva mai mult decât o aplicație de corespondență prin mesaje.

Compania a transformat-o într-o platformă de dezvoltare, permițând dezvoltatorilor de aplicații să construiască direct pentru platforma în sine.

Facebook încearcă, de asemenea, să transforme Mesageria într-o platformă pentru a-i conecta pe întreprinzători la clienții acestora – în scopul creării de servicii pentru clienți, serviciul de urmărire online a unei comenzi etc.

Cu câteva luni în urmă, Facebook a acordat Mesageriei propia versiune de internet. Mai recent, Facebook a permis ca jocurile să fie jucate în interiorul platformei. Plățile P2P tocmai au fost lansate pentru toți utilizatorii în SUA.

La începutul săptămânii anterioare, anumite rapoarte au afirmat că Facebook caută să utilizeze un asistent personal de factură umană în interiorul serviciului de Mesagerie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.