Masini fara sofer

O mașină plină cu oameni și fără șofer

Încă din vremurile în care se utilizau caii și trăsurile pentru două persoane în scopul deplasării, exista o relație între vehicul și șofer. Inventarea mașinilor fără șofer va răsturna această dinamică, din moment ce cu toții ne îndreptăm spre viitor. Cum ar trebui să se pregătească marile orașe în acest scop?

Datorită popularității acestei aplicații, servicii de vehicule la cerere, putem prevedea ce urmează. Acum, răspunsul comun rapid și în creștere la modalitatea de a ajunge la o întâlnire în cealaltă parte a orașului este de a deschide o aplicație și de a solicita o mașină. Nu cu mult timp în urmă, taxiurile constituiau singura opțiune.

Să ne imaginăm ce pot face orașele să se pregătească pentru un viitor în care acest model este și mai universal, și mai disponibil. Aceste tipuri de inovații tehnologice nu numai că vor continua să perturbe abordările tradiționale, ci vor catapulta și inovația în cadrul călătoriilor pesonale viitoare la o rată accelerată. Din moment ce puteam vedea din ce in ce mai multe mașini care se conduc singure pe șosele în următorii 5-15 ani, acest concept care pare futuristic la această dată va deveni o realitate în curând.

Veștile de la Uber și Google cu privire la atingerea obiectivului de a conduce mașini fără șofer în masă au un grad extraordinar de oportunități. Desigur că există persoane cu preferințe individuale. În consecință, scopul suprem este de a combina aceste moduri diferite de tranzit într-un tot coerent, astfel încât călătoriile în orașe să fie mai facile, echitabile și plăcute ca până acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.