Locuri de munca in ecommerce

Vrei sa te apuci de ecommerce dar nu stii de unde sa incepi? Probabil ca inainte sa iti deschizi propria ta afacere in domeniu, cel mai bine ar fi sa te scolesti undeva.

Dar unde?

Cel mai bine este sa poti face asta undeva de unde sa obtii si o anume certificare.

Poti face internship in cadrul unei firme. Asa-i ca nu te-ai gandit la asta pana acum?

Desigur, la o prima vedere, s-ar putea sa consideri ca e timp pierdut, insa in realitate, e un timp pe care il castigi, intrucat in cadrul acelui internship de ecommerce, oameni specializati te vor invata cum sa nu pierzi timpul atunci cand faci teste pe propria ta afacere. Considera ca este un curs gratuit pe care il faci, in timp ce tu te perfectionezi in aceasta arta (pentru ca da, marketingul si ecommerce-ul sunt considerate arte in zilele noastre).

Care este cea mai buna metoda de a-ti gasi un intership sau chiar un job in domeniu?

Sa devii membru al grupurilor Facebook de PR/Jurnalism/Comunicare/IT, pentru ca in cadrul acestora sunt cele mai multe sanse sa gasesti un job ecommerce related. Bineinteles, pe orice site de job-uri de genul ejobs sau bestjobs ai, de asemenea, suficiente sanse sa iti gasesti job-ul sau internship-ul visurilor tale.

Insa, cea mai sigura solutie de a-ti gasi un job din acest punct de vedere este sa apelezi la un site specializat pe acest tip de locuri de munca. Numele lui este eComJobs.ro si este infiintat de aproximativ 6 luni. Momentan pe site sunt aproximativ 200 de joburi din categoriile: management, programare, PR& Marketing, CRO, Editare, Design, Vânzare, Administrare, SEO sau Logistica. Astfel ca indiferent in ce domeniu activezi si mai ales daca predispozitia ta este pentru ecommerce, ai foarte mari sanse sa iti gasesti aici un loc de munca bine platit sau un internship de unde sa inveti meserie pentru a-ti putea pune tu in functiune peste un timp planul de a avea propria ta afacere. Alternativ, poti alege site-ul jobinmarketing.ro

Iar acestea sunt numai cateva dintre exemplele cele mai usor de dat.

Va asiguram de faptul ca acest domeniu evolueaza vazand cu ochii, iar in scurt timp probabil ca va ajunge sa surclaseze comertul clasic, fizic. Acestea fiind spuse, cu siguranta va doriti ca atunci cand acest lucru se va intampla, voi sa fiti pregatiti, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.