LG G4 Beat

LG anunță G4 Beat, o versiune din gama medie de tipul smartphone-urilor proprii Flagship G4

În cadrul unei oferte adresate diferitelor segmente de pe piața globală a smartphone-urilor, LG a lansat o altă versiune recentă din cadrul dispozitivelor de tip Flagship G4. Ulterior modelelor Phablet și Budget dezvăluite în mai, compania coreeană a lansat de curând modelul G4 Beat, o variantă din gama medie de produse.

Având aceleași caracteristici estetice, G4 Beat este ușor mai mic decât modelul anterior cu 5,2 inchi – G4 are 5,5 inchi – în timp ce există o cameră mai mică pe spate de opt megapixeli și una pe față de cinci megapixeli. De asemenea, chipset-ul (= o serie de circuite integrate sau cipuri concepute pentru a funcționa împreună) este puțin mai modest – de aceea este de gamă medie – sub forma unui Procesor Qualcomm Snapdragon 615 cu 8 nuclee care numără 1,5 GHz. În plus, memoria de stocare a scăzut la numai 8 GB, cu 1,5 GB de RAM.

LG a afirmat că noul receptor de telefon „reține cele mai bune caracteristici și funcții ale LG G4, furnizând valoare fără a compromite performanța sau utilitatea” și constituie un pachet impresionant, cu excepția faptului că nu știm prețul de vânzare cu amănuntul în acest moment – în afară de asta, este un „produs de rang mediu”.

O estimare în cifre pentru acest dispozitiv ar fi de 400 € (440 $), dar prețul exact va varia pe fiecare piață, afirmă LG.

G4 Beat va debuta pe „piețele-cheie” din Europa și America Latină în această lună – unele dintre acele țări includ Franța, Germania și Brazilia – și cu o debutare la nivel mai global în perioada imediat următoare. Abordarea bazată pe modelul multiplu LG și portofoliul propriu de produse din segmentele mediu și inferior a ajutat la clasarea produselor în valoare de 475 $ cu profit anul trecut – comparativ cu eforturile fondatorului HTC al exemplarului Android – care a numărat 59,1 milioane de smartphone-uri.

Compania coreeană speră ca această abordare să aibă ca efect rezultate similare pentru modelul G4 în 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.