Laptopuri refurbished – de ce sunt solutia perfecta in ziua de astazi

Motivul principal pentru care specialistii din domeniu recomanda cu atata incredere persoanelor sa achizitioneze laptopuri refurbished este pretul acestuia. Asadar, daca utilizatorul investeste intr-un laptot reconditionat, va putea beneficia de performanta mai mare la acelasi pret.

Care sunt laptopurile refurbished?

Un laptop refurbished poate fi un laptop resigilat sau un laptop utilizat pentru o perioada scurta de o companie, iar apoi reconditionat de profesionisti, cum sunt cei de la It-Sh. In ambele situatii, un laptop ieftin de acest tip va avea un pret mult mai mic decat unul nou, din simplul motiv ca ambalajul original a fost desfacut sau ca a fost utilizat de altcineva pe o perioada foarte scurta, fara sa-i fi afectat in vreun fel performantele. Asadar, pretul este cel mai mare atu al unui laptop refurbished.

Pentru a se incadra in notiunea de refurbished, laptopul trebuie sa indeplineasca mai multe criterii. Acesta trebuie sa fie obligatoriu un produs de brand cunoscut in domeniu (Dell, Samsung, HP, Lenovo etc), sa faca parte din categoria generatiilor noi de laptopuri, sa corespunda tuturor standardelor de calitate, atat din punctul de vedere al functionalitatii, cat si al esteticii si de asemenea, sa aiba preinstalate sistemele de operare aferente.

Ce trebuie stiut inainte de achizitionare?

In general, persoana trebuie sa primeasca in scris exact ceea ce asteapta. Specificatiile trebuie sa fie scrise, iar utilizatorul trebuie sa se asigure ca va obtine garantia, in care se specifica clar cine este responsabil pentru inlocuirea sau repararea laptopului.

Laptopuri refurbished | Laptop ieftin | It-Sh.ro

laptopuri refurbished

Cand ajunge laptopul acasa, persoana trebuie sa verifice daca este ceea ce a comandat, daca functioneaza cum trebuie si daca este in starea descrisa. De asemenea, trebuie sa verifice in laptop sa nu existe detalii ale altui utilizator.

Aceasta trebuie sa pastreze toata documentatia care vine impreuna cu laptopul, inclusiv serialul de instalare utilizat pentru orice software pre-instalat, iar daca acesta nu se gaseste, persoana trebuie sa afle de indata inainte de a deveni confortabil cu noul dispozitiv.

Produsele refurbished au un grad de uzura foarte mic, de cele mai multe ori insesizabil. Cele comercializate de It-Sh.ro sunt echipamente IT cu specificatii solide, fiind create pentru preferintele fiecarei persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.