Lansare iPhone 6S

Următorul iPhone ar putea fi lansat cu fundaluri de ecran animate

Se pare că următoarea generație de iPhone-uri ar putea fi lansată cu anumite caracteristici în plus.

Anumite surse au dezvăluit că interfețele de utilizare pentru iPhone 6S vor avea fundaluri de ecran animate, similare animațiilor grafice de la cadranele ceasurilor furnizate prin Apple Watch.

Acele surse au afirmat că fundalurile de ecran animate ar putea include animații grafice cu pești în iazuri ornamentale, precum și „nori de fum colorați”, acestea din urmă putând fi versiuni ale fundalurilor statistice care au fost adăugate de compania Apple în ultima versiune beta pentru iOS9.

ioS a avut fundaluri animate dinamice încă de la lansarea iOS7, dar au fost destul de limitate, cu o unică temă extinsă pentru 7 fundaluri care se deosebesc doar prin culoare.

Datorită faptului că iubitorii de Android au declarat că „personalizarea” reprezintă sursa loialității acestora, este de la sine înțeles ca Apple să furnizeze și mai multe opțiuni pentru utilizatorii săi pentru diferențierea propriilor iPhone-uri.

Nopțile anterioare, o fotografie a fost dezvăluită publicității cu pachetul iPhone 6S care reprezenta un crap japonez care plutea pe o cutie albă. Deși fotografia este în general sumară și nu foarte fiabilă, 9to5Mac pare să creadă că fotografia reprezintă un indiciu suplimentar privind zvonurile legate de fundalurile de ecran animate.

În același timp, 9to5mac face pariuri afirmând că „funcțiile grafice animate în testare ar putea fi dezvăluite automat odată cu lansarea finală a iPhone-ului S6”.

Următoarea generație de iPhone-uri se presupune a fi lansată la un eveniment Apple pe 9 septembrie.

În concluzie, Apple, atentă la detalii și la calitate în general, nu numai a imaginilor, se reinventează prin această nouă optimizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.