iPhone 3D Touch

Apple se axează pe tehnologia 3D cu noul iPhone 6s lansat.

Apple a făcut un nou anunț publicitar cu privire la iPhone 6s. A urmat aceeași structură ca și variantele anterioare lansate, afirmând „că singurul lucru care s-a schimbat este chiar totul”. De această dată, compania se axează pe tehnologia 3D Touch, una dintre cele mai importante noi caracteristici pentru iPhone 6s.

Există intervalul de timp necesar pentru a explica cum funcționează „acțiunile” peek (= a trage cu ochiul) și pop (= a intra). Apăsați ușor pe buton pentru a vizualiza anumite informații și apăsați puțin mai tare pentru a descărca/încărca așa-zisul conținut. Apple prezintă aceste interacțiuni în aplicațiile Apple, cum ar fi E-mail, Hărți și Mesaje, precum și aplicații de tip terță parte, cum ar fi Instagram.

Ca un memento, tehnologia 3D Touch reprezintă implementarea complet diferită a unui software specific tehnologiei deja disponibile pe Apple Watch și noua platformă MacBook, denumită Force Touch.

Și cu toate acestea, este dificil de explicat cum funcționează tehnologia 3D Touch. Cea mai bună modalitate de a înțelege este să o încercați pe un dispozitiv iPhone 6s. Dar poate că nu locuiți în apropiere de un Magazin Apple. De aceea, este foarte util faptul că există posibilitatea vizionării unui film video de 30 de secumde, care vă explică tot ce este necesar să aflați cu privire la noile interacțiuni de tip 3D Touch, de la comenzi rapide sau scurtături pe ecranele de pe dispozitivele de acasă, fotografii și capturi de ecran „vii”, la caracteristica principală, în opinia anumitor persoane, tastatura tactilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.