Instal Montaj Group: Servicii private pompieri pentru situatii de urgenta. Pentru mai multe detalii accesati instalmontaj.eu

Romanii au nevoie sa stie ca este in permanenta cineva care poate interveni in situatii de urgenta. In cazul unui incendiu, interventia prompta a pompierilor este mai mult decat necesara pentru ca flacarile sa nu faca mai multe pagube si sa nu ia vieti omenesti.

Din dorinta de a fi cat mai aproape de persoanele aflate in dificultate, Instal Montaj Group a pus bazele unei firme private de pompieri care este gata sa se deplaseze in cel mai scurt timp la locul interventiei. Echipa speciala este dotata cu o autoutilitara performanta dotata cu apa si spuma. 24 din 24 de ore, personalul calificat este pregatit pentru a face fata oricaror situatii.

Potrivit www.intalmontaj.eu compania este structurata in mai multe domenii de activitate dupa cum urmeaza:

  • Divizia sisteme fixe de stingere cu apa sis puma;

  • Divizia sisteme fixe de stingere cu agenti gazosi ecologici;

  • Divizia securitate;

  • Divizia pompieri civili;

  • Divizia service si mentenanta.

Serviciul de montarea sisteme stingere incendiu este unul dintre cele mai solicitate servicii datoria necesitatii cumparatorilor de a se proteja impotriva unor eventuale incendii care pot aparea din cele mai banale aspecte. Compania are o vasta experienta in executia unor astfel de instalatii la cheie atat la nivel national, cat si la nivel international. Elementele prefabricate sunt proiectate si executate exclusiv de catre Instal Montaj care ofera inclusiv intretinere pentru acestea.

Intreaga responsabilitate de proiectare, achizitie de materiale si echipamente este preluata de catre firma astfel incat clientul sa aiba parte de rezultate extraordinare la preturi fara egal pe piata. Spre exemplu, montarea unor sisteme sprinklere se realizeaza in conformitate cu normele romanesti, FM, NFPA, Vds. Acestea sunt instalate de regula in cladirile care au suprafete destul de mari asa cum sunt depozitele sau spatiile de birouri.

Siguranta celor din jur este extrem de importanta motiv pentru care un astfel de sistem nu trebuie sa lipeasca. Este usor de montat de catre o echipa profesionista si reuseste sa faca fata cu brio posibilelor incendii care pot aparea intr-un spatiu inchis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.