Instagram Web Search

Instagram aduce funcția de căutare pe Internet

Instagram a revoluționat modul în care căutăm fotografii ale celebrităților care se relaxează prin diverse activități pe propriile yahturi de pe dispozitivele mobile, iar acum aduce aceași experiență și pe Internet.

Astăzi, Instagram adaugă această funcție de căutare a experienței pe dispozitive desktop. Acum, utilizatorii pot căuta etichete de distribuire, profiluri sau locuri pe instagram.com în cadrul unei experiențe de vizualizare care începe să ia amploare și mai mult cu ajutorul aplicațiilor mobile Instagram în care conținutul încă se creează.

„În timp ce Instagram.com este proiectat să fie complementar aplicațiilor mobile, este important ca aceste conversații globale să aibă loc pe Instagram”, a afirmat un reprezentant al Instagram.

În plus față de posibilitatea efectuării procesului de căutare, Instagram a creat, de asemenea, pagini de prezentare pentru etichetele geografice și etichetele de distribuire și veți putea să vizualizați unele dintre postările cele mai importante la căutarea de locuri sau etichete de distribuire.

Deși Instagram a început ca o aplicație primară mobilă definitivă, cum Internetul include un conținut ce a devenit din ce în ce mai integrat în traficul de conducere, este foarte important să se creeze o experiență pozitivă pentru utilizatorii care sunt direcționați pe site-uri. Instagram a specificat că aceste includeri generează aproape 5,3 milioane de feedback-uri pentru companie.

Facebook a trebuit să abordeze această problemă atunci când căutau să îmbunătățească caracterul adecvat al mesageriei pe Messenger, și prin caracterul irelevant al locului de unde se trimite sau se primește un mesaj, aceștia chiar au reușit să îmbunătățească accesul la platformă. Acum, prin accentuarea prezenței pe dispozitivele desktop, Instagram face ca vizualizarea și căutarea prin conținutul fotografic să devină o experiență la nivelul întregii platforme la care utilizatorii nici nu trebuie să se gândească prea mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.