Ingrijirea optima pentru persoanele cu dizabilitati

Sa ai in ingrijire o persoana in imposibilitate de a se deplasa singura si a-si satisface nevoile de baza, nu e un lucru tocmai usor: trebuie sa fii mereu acolo, zi si noapte prezent sa fii de ajutor indiferent ce apare. E dificil si frustrant si pentru bolnav, in special cand capacitatile psihice sunt intacte, ca a ajuns in acea situatie si ca depinde 100% de cei din jur. Intr-un final, toata lumea se va resemna si va lua situatia ca atare, insa fiind o situatie permanenta, este absolut necesar ca suferindul sa isi recapete oarecum o parte din independenta cu ajutorul mijloacelor de locomotie create special pentru cei aflati in situatia lui, sa isi creasca gradul de confort cu ajutorul articolelor ortopedice.

Exista magazine de specialitate care comercializeaza produse ortopedice…

Create special pentru a imbunatati starea de sanatate, confortul, a facilita deplasarea persoanelor aflate in imposibilitatea de miscare si a usura viata celor care se ocupa de bunastarea acestora. Magazinul Ortopedic comercializeaza dispozitive de mers, dispozitive pentru baie, produse antiescare, produse pentru recuperare medicala si ingrijire la domiciliu.

Daca ai nevoie de un fotoliu rulant cu antrenare manuala sau un scaun cu roti, le gasesti la cele mai bune preturi pe site-ul lor www.magazinulortopedic.ro.      De mare ajutor sunt si fotoliile rulante cu vas de wc inclus – nu va mai fi nevoie sa ridici bolnavul si sa il sprijini in drumul spre baie. Acestea sunt usor de curatat si foarte practice.

Pentru ca o persoana in imposibilitate de miscare isi petrece cel mai mult timp in pat, este necesar sa investesti in confortul acesteia, reducand riscul aparitiei escarelor, care sunt foarte dureroase si periculoase pentru sanatate netratate la timp. Respecta recomandarile medicale si cumpara o saltea antiescare pentru a creste confortul bolnavului si a reduce riscul aparitiei escarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.