Influenta imprimantelor second-hand in sectorul produselor refurbished

Cand nevoia achizitionarii unor echipamente IT impinge de la spate, dar bugetul este limitat si nu permite o investitie prea mare in astfel de produse, solutia este achizitionarea unora second-hand. Prin urmare, fie ca este nevoie de un calculator, un laptop sau imprimante second-hand, acestea promit indeplinirea acelorasi conditii ca si cele noi, insa la niste preturi mai mici.

O gama completa de produse second-hand poate fi gasita pe site-ul It-Sh.ro care mai ofera si calculatoare si laptopuri refurbished, toate produsele comercializate de acesta fiind la preturi accesibile.

Calculatoarele second-hand comercializate provin, in general, din generatii putin mai vechi, insa care pot functiona eficient in conditiile actuale. In acelasi timp, acestea prezinta doar usoare forme de uzura, care nu afecteaza in nici un fel functionalitatea produsului. Cu toate acestea, sunt introduse intr-un proces minutios de testare si reconditionare inainte de a fi punse spre vanzare, la preturi mai mult decat accesibile.

Avantajele unei imprimante second-hand

Imprimantele second-hand fac, de asemenea, parte din echipamentele IT refurbished care, pana la momantul scoaterii acestora din uz, au facut parte dintre cele mai performante echipamente din sectorul lor de activitate. Ulterior, si acestea beneficiaza de un proces de reparare, daca e cazul, si reconditionare, cu toate ca majoritate imprimantelor second-hand aflate spre vanzare nu au atins nici jumatate din resursele garantate de producator.

Imprimante second-hand | Calculatoare second-hand | It-Sh.ro

imprimante second-hand

Pe langa toate acestea se adauga si pretul foarte avantajos, care in cazul imprimantelor profesionale reprezinta aproximativ jumatate din pretul initial, achitat pentru o imprimanta noua. In plus, acestea provin de la producatori de top in domeniu si beneficiaza de o garantie de minim un an. Toate aceste avantaje evidentiaza motivele pentru care sectorul produselor refurbished capata tot mai mult avant pe piata din Romania.

Un alt avantaj insemant al imprimantelor second-hand este ca accesoriile si consumabilele originale sunt, de asemenea, mai accesibilie si mai usor de gasit, astfel costurile de printare fiind mult mai mici, cu atat mai mult cu cat tonerul sau cartusul pot fi folosite de mai multe ori inainte de a fi schimbate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.