Iluminatul interior cu lumina calda sau lumina rece

Intr-o casa lumina naturala nu trebuie sa lipseasca, dar atunci cand acest lucru este imposibil trebuie sa alegem cele mai bune solutii pentru iluminatul interior. Lumina trebuie sa fie una potrivita ochiului cat si spatiului. Nu putem folosi exact aceeasi lumina in dormitor si sa o folosim si in bucatarie sau baie. Fiecare spatiu trebuie gandit corect, in functie de ceea ce facem si de timpul petrecut intr-un anumit spatiu. Lumina calda sau lumina rece trebuie sa fie aleasa corect, o alegere gresita va insemna o lumina proasta si dureri de cap la modul cel mai serios.

Mai multi romani au raspuns la cateva intrebari despre lumina din casa, ce tipuri de lumina folosesc si ce recomanda pentru bucatarie, baie, living sau dormitor. Cei mai multi au recomandat spoturi led pentru folosirea exclusiva in bucatarie, intr-o bucatarie micuta sunt recomandate minim 6 astfel de spoturi, dar si puterea luminii trebuie sa fie aleasa corect. Cele mai economice spoturi sunt spoturi care au becuri cu led, un consum foarte mic si au o durata de viata foarte mare.

Cand vine vorba de spatii mai intime precum dormitorul, alegerea deja nu se mai face din recomandari, se face pe criterii personale. Fiecare isi doreste o lumina diferita in dormitor, una calda sau rece, putere mai mare sau nu. Intr-un dormitor lumina nu trebuie sa fie foarte puternica precum intr-un living sau baie, lumina trebuie sa fie ambientala.

Magazin online SavElectro.ro | Gama larga de spoturi si becuri led

Daca cautati sfaturi pe internet despre cum sa alegeti lumina corecta va pot recomanda doar atat: un electrician are echipamentul necesar pentru a va ajuta sa gasiti lumina perfecta pentru fiecare incapere. Nu cumparati becurile inainte sa va consultati cu un electrician. Iar daca tot discutam despre lumina, magazinul online SavElectro are o oferta interesanta la becuri led si spoturi led, preturile pentru un bec incep de la 8 lei iar pentru un spot led preturile sunt mici, un model care mi-a placut costa 13 lei. Preturi bune pentru toate buzunarele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.