Huawei MateBook D 14 2020: noul gadget al acestui an

Huawei Matebook D 14 2020 este un computer care se adresa publicului larg avand un pret mediu de achizitie in magazine. Modelul este echipat cu un procesor Ryzen 5 3500U suportat de 8 GB RAM, 512 GB de stocare si un ecran Full HD de 14 inch. Mai mult decat atat, ofera functionalitate pentru a controla un smartphone Huawei de la acesta. Suna bine pana acum, nu?

Detalii despre noul Huawei Matebook D 14 2020

  • Versiunea 2020 este inspirata din vechile flagship-uri ale marcii si vrea sa se impuna pe segmentul PC-urilor ultraportabile avand un pret de achizitie mai mic de 1000 euro. La inceputul anului 2020, Huawei a decis sa parieze foarte mult pe extinderea ecosistemului sau, in special prin reinnoirea intregii sale game de laptopuri. Brandul nu are nicio problema aici, oferind licente inclusiv Windows 10, astfel incat poate fi perfect competitiv cu concurentii sai de pe piata.
  • Noul model este prezentat ca un laptop ultraportabil cu ecran fara margini. In plus, acesta incorporeaza mai multe idei care au fost anterior exclusiv pentru flagship-ul Huawei ceea ce priveste camera retractabila incorporata in tastatura. In plus, dispozitivul este proiectat cu un sasiu din aluminiu care desi nu este cel mai calitativ, pare totusi destul de bun, in special pentru un produs la acest pret. In jurul ecranului exista inca un cadru de plastic mat, un punct bun pentru a evita reflexiile neplacute.
  • Huawei incorporeaza un panou IPS de 14 inci cu o definitie de 1920 x 1080 pixeli. La prima vedere pare sa afiseze culori usor plictisitoare si, mai ales, sa sufere de o luminozitate maxima usor scazuta, dar testul trebuie efectuat de fiecare utilizator in parte. Producatorul evidentiaza in special capacitatea balamalei de a extinde laptopul cu 180 de grade, acesta fiind un detaliu util atunci cand se foloseste computerul in poala pe o canapea, de exemplu.
  • MateBook D 14 incorporeaza o tastatura QWERTY destul de mare cu o cheie de intrare de dimensiune completa si taste bine distantate. Utilizatorii nu ar trebui sa aiba nicio problema cu confortul, avand in vedere ca tastatura este una de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.