Gunter.ro a ajuns intr-un timp scurt aliatul persoanelor care vor sa fie informate corect

Inca de la inceput, Gunter.ro si-a propus o abordare website user-friendly, iar acest lucru i-a si reusit. Toate informatiile de pe acest site fac referire la produse IT, electronice, electrocasnice atent alese din multitudinea celor pe care piata de profil le ofera si prezentate in sase sectiuni – telefoane mobile, laptop, calculatoare desktop, televizoare, masini de spalat si aparate frigorifice – foarte simplu de accesat.

Design-ul Gunter.ro este extrem de simplu, iar ceea ce iese in evidenta sunt informatiile extrem de revelatoare. Utilizatorilor nu le sunt necesare mai mult de 5 secunde pentru a gasi ceea ce ii intereseaza. De astfel, site-ul se adreseaza chiar si acelora pentru care navigarea nu este neaparat o optiune zilnica si nu sunt instruiti sa obtina performanta in acest sens. Intre pagini se navigheaza extrem de simplu iar informatiile se gasesc cu usurinta, indiferent de produsul cautat.

La modul concret, Gunter.ro ofera informatii corecte in care sunt incluse deopotriva avantaje si dezavantaje pentru urmatoarele produse:

  • review-uri pentru modele de telefoane;

  • review-uri pentru modele de laptopuri si calculatoare stationare noi, second–hand si refurbished;

  • recomandari si prezentari notebook-uri de ultima generatie;

  • recomandari pentru numeroase modele de masini de spalat;

  • recomandari pentru frigidere si combine frigorifice.

Gunter.ro se adreseaza adolescentilor, tinerilor si varstnicilor in aceeasi masura, vanand reducerile de produse si aducand in fata utilizatorului toate noutatile de pe piata de profil. Avantajul unui utilizator informat consta in faptul ca va sti sa ia deciziile cele mai bune in momentul in care va face o achizitie. Utilizatorul, indiferent de varsta, are nevoie de produse cu anumite caracteristici specifice. Daca un tanar va opta pentru un telefon mobil Huawei P10, cel mai probabil, un varstnic va opta pentru un telefon extrem de simplu de utilizat, insa ambii au nevoie sa se informeze cu privire la caracteristicile acestora.

Un nou proiect menit sa informeze obiectiv utilizatorul – Gunter.ro

Gunter.ro nu se detaseaza neaparat de alte site-uri prin concept, ci mai degraba prin modul obiectv de abordare. Toate produsele despre care se ofera informatii sunt alese atent si, mai mult, acestora le sunt expuse atat avantajele, cat si dezavantajele. Nu exista produs IT, electronic sau electrocasnic perfect, cum despre nimic altceva nu se poate spune ca atinge perfectiunea. Or, sa informezi corect utilizatorul care doreste sa faca o achizitie reprezinta un plus pentru acesta, dar si pentru activitatea si credibilitatea site-ului care si-a propus sa ofere un astfel de continut informativ. Gunter.ro nu face pacturi si nu expune in mod preferential review-uri la produse.

Gunter.ro nu se erijeaza in profesorul online care indruma spre produse IT, electronice sau electrocasnice pentru a se inscrie intr-un trend anume, deoarece si-a dorit sa faca mai mult de atat. Un utilizator multumit revine. Pentru a fi multumit trebuie sa fie informat obiectiv si la timp. De astfel, prezentarea unor promotii este un alt scop al site-ului. Exista numeroase ocazii in care produsele pot fi achizitionate la preturi mai mici, cel mai important fiind ca utilizatorul sa stie ca acestea exista – Gunter.ro face posibil si acest lucru.

Prezentarea avantajelor pe care produsele le au este o necesitate, insa utilizatorul stie ca trebuie sa existe si aspecte mai putin avantajoase si este firesc sa isi doreasca sa le cunoasca. Doar asa va putea sa compare, sa analizeze si, in final sa decida.

In cele sase sectiuni in care a fost dezvoltat, Gunter.ro include review-uri pentru: modele de telefoane; modele de laptopuri si calculatoare stationare noi, second–hand si refurbished; notebook-uri performante; modele de masini de spalat pentru care se poate opta in functie de necesitati; frigidere si combine frigorifice.

Stiind toate aceste lucruri este mai simplu de inteles de ce se poate spune: „Gunter.ro, un proiect obiectiv care te ajuta sa faci diferenta!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.