Google Plus eliminat din Youtube

Google elimină serviciile proprii din Google+ pentru prima dată din YouTube

 

Acum câțiva ani în urmă, Google a fost entuziast privind Google+. Google+ este Google, vă amintiți? Într-un efort de a reuni toate produsele Google sub marca unui baner comun, Google a legat totul de Google+, inclusiv YouTube. Acest lucru i-a determinat pe mulți să fie supărați și a fost unanim considerat ca un lucru negativ.

După cum știm cu toții, Google+ nu s-a demonstrat a fi ceea ce spera Google. Că doriți să spuneți că Google+ este „mort” sau pe moarte sau de nișă sau oricum – într-adevăr nu mai contează. Google știe că acesta este mort. Astăzi, Google a făcut o nouă manevră pentru a îl elimina pe Google+ dintre produsele sale populare – care sunt multe.

Google a anunțat că deconectează Google+ de YouTube și că va continua să îl deconecteze pe Google+ și de la alte servicii în următoarele luni.

„Când am lansat Google+, am avut drept scop ajutarea oamenilor în a descoperi, distribui și conecta în cadrul Google ceea ce fac în viața reală. În timp ce am realizat unele lucruri în mod optim, am făcut și unele alegeri care, la o analiză ulterioară, ar fi trebuit regândite. Deci în ultimele luni, vom face anumite schimbări importante”, afirmă directorul Google+, Bradley Horowitz.

„Vom schimba, de asemenea, anumite caracteristici care nu sunt esențiale pentru o experiență bazată pe un interes social ca Google+. De exemplu, multe elemente din Fotografiile Google+ au fost mutate în noua aplicație Fotografii Google și stabilim pe parcurs un loc de distribuire potrivit pentru Hangouts și alte aplicații, unde ar trebui să se regăsească de fapt. Considerăm că schimbările de acest gen vor rezulta într-un Google+ mai axat, util și antrenant.”

Primul este YouTube.

„În următoarele săptămâni, YouTube nu va mai necesita un profil Google+ când veți dori să încărcați, comentați sau creați un canal”, afirmă echipa YouTube.

Tot ceea ce aveți nevoie este de un cont vechi Google (nu un profil public Google+), ca în vremurile vechi.

Google va oferi, într-un final, utilizatorilor săi o modalitate facilă de a elimina profilurile lor Google+ din YouTube.

„Dacă sunteți fericit cu tot ce este în acest moment, doar continuați să mențineți. Dacă doriți să eliminați profilul dvs. Google+, veți fi capabil să o faceți în următoarele luni, dar nu o faceți chiar acum sau veți șterge canalul dvs. YouTube”, afirmă Google.

După cum spune Google când a anunțat termenul-limită pentru încetarea Fotografiilor Google+, Google+ și-a schimbat centrul atenției pe conectarea persoanelor care împărtășesc aceleași interese.

Google+ devine rapid un loc în care oamenii se conectează în funcție de interesele comune, cu conținutul și persoanele care îi inspiră în acest sens. Pe aceeași direcție cu scopul, continuăm să adăugăm noi caracteristici, cum ar fi Colecții Google+, în care puteți distribui și beneficia de postări organizate în funcție de subiectele de care sunteți interesați”, afirmă Horowitz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.