Fotografii uimitoare in doar cativa pasi simpli

Orice eveniment fericit din viata fiecarei persoane trebuie marcat cum se cuvine si imortalizat in fotografii. Tehnica fotografica a evoluat foarte mult in ultima perioada si cu ajutorul filtrelor digitale sau a unghiurilor de captura se pot realiza fotografii foarte reusite. Noile tendinte din industria foto-video sunt legate de multitudinea de posibilitati de realizare a capturilor foto si video. Fie ca vorbim de obiective foarte performante care realizeaz fotografii excelente in orice conditii, sau de camerele de filmat subacvatice, toate pot contribui la realizarea pozei perfecte.

Filmari aeriene

Noile tendinte plaseaza realizarea de filmari aeriene in topul preferintelor clientilor. Aeroview.ro ofera clientilor o gama extreme de variata de posibilitati de realizare a fotografiilor pentru orice eveniment.Cu un portofoliu de client extrem de competitiv si variat, printe care Vodafone, Orange, Petrom, Red Bull, BBC, Kenzo, Libra Internet Bank sau Regio, firma se bucura de apreciere deosebita din partea pietei de profil. Filmarile cu drone sunt specialitatea firmei si ii recomanda oricand pentru orice eveniment. Compania activeaza pe piata productiei video si foloseste tehnologii de varf pentru obtinerea de continut video de inalta calitate. In procesul de captare al imaginilor se folosesc cele mai bune echipamente video/foto si de radio-comanda , putand oferi clientilor imagini uimitoare care nu se pot obtine usor prin metodele traditionale.

Toate platformele sunt echipate cu senzori giroscopici pentru stabilitate, iar camerele de filmat mobile au conexiune wireless pentru ca imaginile captate sa fie transmise in timp real pe un dispozitiv de stocare. Avantajul serviciilor oferite de societate sunt net in favoarea clientilor si pot avea costuri de pana la 10 ori mai mici fata de inchirierea unui elicopter. Dronele companiei sunt gata de zbor oricand si pot fi manevrate in zone greu accesibile pentru elicoptere sau avioane. Echipamentul este gata de utilizare in orice clipa ramanand doar ca echipa de filmare sa gaseasca cea mai buna solutie pentru clienti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.