Dmail distruge mesajele Gmail

Dmail face ca mesajele de pe Gmail să se autodistrugă

Ați regretat vreodată că ați trimis un e-mail sau v-ați dorit să îl retrageți? Sau poate v-ați îngrijorat pentru faptul că ați trimis informații confidențiale în e-mailuri – mai ales după ce ați văzut ce poate cauza piratarea de e-mailuri la scară largă, ca cea care a afectat Sony Pictures anul trecut? Un nou serviciu de „autodistrugere” a e-mailurilor, denumit Dmail, are ca scop eliminarea acestor griji prin implementarea unui instrument care permite un control mai eficient al mesajelor care sunt expediate prin Gmail.

Cu ajutorul Dmail, se poate anula accesul la orice e-mail în orice moment și, de asemenea, cu ocazia unei viitoare lansări, se va putea anula posibilitatea ca destinatarii să transmită mesajele personale altor persoane.

Ideea noului serviciu provine de la echipa din spatele serviciului Delicious. Odată cu Delicious, Science investește un număr de noi întreprinderi în creștere, ca FameBit și Hello Society, prin intermediul componentei proprii Science Media Group, dar si în altele ca DogVacay, HomeHero, Dollar Shave Club.

Odată încărcat serviciul, va exista o nouă opțiune în cadrul Gmail care „compune” interfața care permite oprirea sau inițierea serviciului Dmail prin utilizarea butonului de comutare. La inițierea serviciului, se poate specifica înainte de expedierea unui mesaj dacă se dorește distrugerea e-mailului într-o oră, zi, săptămână sau „niciodată”. Chiar dacă se alege opțiunea „niciodată”, se poate accesa ulterior mesajul deja expediat și face clic pe butonul „Anularea e-mailului” pentru a anula accesul la acel e-mail din toate destinațiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.