Dispozitive cu Windows 10

O privire la noile dispozitive cu Windows 10 de la compania Microsoft

 

Microsoft a dezvăluit noile dispozitive Surface, Lumia și Microsoft Band, inclusiv noile versiuni Surface Book, Surface Pro 4, Microsoft Band 2, Lumia 950, Lumia 950 XL și Lumia 550.

Un reprezentant al companiei afirmă că „toate acestea sunt dezvoltate, astfel încât să constituie hardware-ul pentru Windows 10, care rulează acum pe mai mult de 110 de milioane de dispozitive la nivel global”.

„Cu Windows 10 și aceste noi dispozitive Microsoft sunteți în centrul unor noi experiențe magice”, a afirmat Satya Nadella, Directorul executiv Microsoft.

De exemplu, Surface Book este un nou laptop cu stilou și cu suport touch. Are un procesor Intel Core i5 și Core i7 de a 6-a generație cu o durată de viață a bateriei de 12 ore.

Compania consideră Surface Pro 4 o tabletă care poate înlocui laptopul dvs.

Microsoft Band 2 are un nou display curbat despre care compania afirmă că este mai comfortabil. Deține caracteristica Cortana și permite replicarea la texte sau la setarea de atenționări. Deține un monitor optic cu funcție continuă de control al frecvenței cardiace și GPS de bord.

De asemenea, Microsoft a anunțat că HoloLens a deschis aplicații pentru Ediția de Dezvoltare HoloLens de la Microsoft.

Compania a prezentat și o nouă experiență Xbox One care este descrisă ca o interfață complet recreată care integrează viteza programului Windows 10, ca de asemenea și Compatibilitatea Inversă Xbox One, astfel încât oamenii să se poată juca Xbox 360 gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.