Disney Digital Movies

Disney face parteneriat cu Amazon și Microsoft pentru a-și extinde Serviciul de Filme Digitale.

În ciuda numelui său, Filme Disney Anywhere, serviciul de filme digitale bazat pe tehnologia cloud al studioului, nu a fost în realitate disponibil chiar în orice loc în care ați dori să vedeți titlurile. Dar, începând de azi, acest lucru o să se schimbe. Compania o să extindă asistența pentru acest serviciu pe platforme suplimentare prin lansarea noilor aplicații pentru Microsoft Xbox 360, Fire TV Amazon și Fire TV Stick și tabletele Amazon. Și, la câteva zile ulterior, va avea aplicații pentru Android TV și Roku, de asemenea.

Serviciul a început să funcționeze în februarie 2014 sub formă de aplicație iTunes integrată. Utilizatorii vor descărca aplicația, apoi loga prin propriile informații de conturi iTunes și Disney. Apoi, aplicația Filme Disney Anywhere va crea o colecție de filme pe care ați achiziționat-o deja prin intermediul iTunes și vă va permite să căutați noi filme în catalogul online. Utilizatorii ar putea reduce, de asemenea, codurile de „Copie digitală” găsite în Disney, Pixar și Marvel Blu-rays și DVD-uri pentru a accesa copiile digitale ale titlurilor la care au avut acces anterior numai pe discuri fizice.

De la debutul său, serviciul a rulat pe Google Play și VUDU Walmart. Plus, funcționează pe Air Play Apple TV și Chromecast, afirmă studioul.

În mod curent, sunt peste 450 de filme digitale în colecția Disney Movies Anywhere, inclusiv titluri de la Disney, Pixar, Marvel și, în prezent, Războiul stelelor, sub formă de conținut redus exclusiv.

În plus, la 15 septembrie – aceeași zi în care acțiunea fără animație (= versiune live-action) din Cindarella devine disponibilă în format digital – Disney va introduce noi aplicații atât pentru Roku, cât și pentru Android TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.