Depozitarea in siguranta a hainei de blana

Dupa ce ati asteptat o vreme, parca infinita, in sfarsit ati reusit sa cumparati blana pe care v-ati dorit-o de mult timp. Felicitari pentru noua achizitie! Indiferent daca aceasta este prima dumneavoastra blana sau doar mai adaugati o piesa colectiei dumneavoastra, nu exista nicio indoiala ca trebuie pretuita si ingrijita foarte bine pentru a va putea bucura de ea un timp cat mai indelungat. Cu toate acestea, chiar daca detineti prima sau mai multe haine de blana, este important de amintit cum sa aveti grija de ele. La urma urmei de acest aspect depinde viata hainei, lucru deloc de neglijat.

Din moment ce iarna incepe sa cedeze, iar primavara isi face aparitia, in curand va trebui sa va ganditi cum sa depozitati haina de blana pana cand va fi suficient de rece pentru a o purta din nou. Echipa Carolina Design urmeaza sa va aduca la cunostinta cele mai bune tehnici de stocare care merita sa fie aplicate, astfel incat haina sa fie in perfecta stare pe tot parcursul verii.

Haine de blana | www.carolinadesign.ro

Unii detinatori de haine de blana cred ca acestea pot fi pastrate la fel ca orice alta piesa vestimentara pe care o detin: adica infasurata intr-o folie de plastic si agatate in dulap. Aceasta mentalitate nu face decat sa scurteze viata hainei, pentru ca acest obicei nu este deloc corespunzator. Renuntati la sacul de plastic, cumparati umerase speciale pentru blanuri si alegeti un dulap destul de aerisit astfel incat aerul sa patrunda mereu in interior. Pastrarea hainei de blana naturala intr-un mediu prea cald poate provoca daune, ceea ce nu e chiar de dorit.

Desigur, daca nu va simtiti increzatoare ca mediul de acasa face bine hainei, puteti intotdeauna sa va adresati serviciilor profesionale de depozitare. Luati legatura cu echipa Carolina Design si aflati mai multe despre serviciile oferite. Accesand http://www.carolinadesign.ro/ veti gasi informatii pretioase in ceea ce priveste achizitia, ajustarea, retusul sau depozitarea celor mai pretioase piese din garderoba dumneavoastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.